Studenterkørsel

Studenter- og eksamenskørsel.

Med vores mange år i branchen, har vi lidt af hvert at byde på, blandt andet festlig og sikker studenter- og eksamenskørsel i København og omegn. Vi har i mange år gjort studenter glade ved at sørge for festlig studenterkørsel til gode priser. Vi har 2 lastbiler som kan bruges til dette formål, vores gamle Mercedes veteranlastbil fra 1950 med plads til 22 personer og en almindelig lastbil med stort lad, som er godkendt til kørsel med i alt 32 personer

Få en festlig tur i gaderne! Udfyld formularen her for at høre mere og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Studenterkørsel i lækker veteranlastbil fra 1950

Hos Flytte- og Vognmandsforretningen John Hansen A/S forstår vi os virkelig på at skabe en god fest omkring jer. Med en flot op pyntet veteranlastbil som vores Vogn 1 med reg. nr. DM37079 Mercedes 312 fra 1950 kan I være sikre på at tiltrække jer masser af opmærksomhed i gaderne. Der er plads til lovligt 22 personer i bilen, og der er naturligvis siddepladser til alle i form af bænke, for info kan man ikke stå oprejst i denne bil, og denne egner sig bedst til mindre klasser.

Gode priser

Prisen er 1.500 kr. pr. person inkl. 25% moms ved maksimum 12 timers kørsel, og turen starter og slutter på vores adresse her på Byvej 60, 4682 Tureby. Minimumsprisen for en studenter- eller eksamenskørsel er 20.000 kr. inkl. moms. Ved bestilling af studenterkørsel skal der altid betales et depositum på 50% af beløbet, og resten skal så betales inden turen påbegyndes på festdagen.
Såfremt en bestilling af eksamenskørsel aflyses, efter indbetaling af depositum er foretaget, er det fulde depositum desværre tabt, medmindre vi finder andre at køre for.

Musik under køreturen

Skal I have ekstra gang i festen, kan I vælge enten selv at tage et musikanlæg med og sætte det op i bilen, eller I kan leje et hos os. Hvis I tager et meget stort anlæg (eksempelvis et PA-anlæg) med, så vær opmærksom på, at I selv skal sørge for en generator, der kan levere den nødvendige mængde strøm. Fortæl os, hvilken type anlæg, I gerne vil bruge, når I bestiller, så vi kan få styr på alle detaljerne allerede fra starten.

God opførsel under køreturen

Det er vores ansvar, at køreturen foregår efter gældende regler, og derfor accepterer vi under ingen omstændigheder, at man under kørslen smider dåser, flasker og andet ud fra bilen. Sker det alligevel, er vi nødt til øjeblikkeligt at stoppe turen og sætte folk af. Vi gør opmærksom på, at hvis dette mod forventning skulle blive en realitet, gives pengene ikke retur. Herudover skal I huske, at denne slags kørsel ikke må foregå på motorvejen, så det skal I lige have i baghovedet, når I planlægger turen.

Vi tager hånd om tilladelser, syn og forsikring

Vi har alle de lovpligtige og nødvendige tilladelser på plads, og vi sender dem gerne til jer til godkendelse. Vores studenterbiler kører altid til lovpligtigt syn, og I kan derfor være sikre på, at bilen er kontrolleret og godkendt til studenterkørsel. De samme gælder for indhentelse af den nødvendige og lovpligtige forsikringsdækning for studenter- og eksamenskørsel.

Er I mere end 22 personer?

Er I en stor flok på mere end 22 personer, så prøv vores Mercedes Actros lastbil, der har plads til 32 personer. Til yderligere info, så er der fuld ståhøjde i denne lastbil. Begge biler har åbent lad, men I har tag over i hovedet i tilfælde af regnvejr, og prisen er den samme uanset hvilken af bilerne i vælger.

Bestil i god tid

Vi sætter stor pris på, at I bestiller studenter- og eksamenskørsel i god tid, da vi skal nå at indhente tilladelser, tegne forsikring og have foretaget et lovpligtigt syn hver gang, inden vi skal ud at køre.
Ring på 32 97 28 17, send en mail til john@jhas.dk eller udfyld formularen her på siden.

Sidebar