Grøn omstilling

Et grønt flyttefirma

Hos Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S er det vigtigt at tage ansvar i den grønne omstilling, og derfor gør vi alt vi kan for at mindske vores Co2 aftryk så meget som muligt.

På vejen til at blive selvforsynende har vi på vores lager i Tureby investeret over 2 mio. kroner i 2 nye solcelleanlæg, som producerer op imod 80.000 kWh om året samt investeret i batterier, der kan lagre op imod 66 kWh, som kan bruges, når solen ikke skinner. Ligeledes er blevet bestilt 2 små vertikale vindturbiner, som kan producere i minimum 10.000 kWh om året, og dette vil blive taget i brug her i slutningen af 2023. De skal på samme tid sammensættes med de 2 store solcelleanlæg, samt i alt 3 batteripakker på 66 kWh.

Derudover har vi også har skiftet vores gamle pille fyr ud med 2 nye jordvarmeanlæg fra Vølund, og der er lagt i alt 4 km jordvarmeslanger ned i ca. 2 meters dybde, så vi nu kan opvarme alt med disse nye installationer. Ligeledes er der opsat 2 nye SAMSUNG  14,5 kWh varmepumper, i vores store gamle hal, så vi altid har den rigtige temperatur alle steder her, uanset vejret udenfor. De nye tiltag er dog kun et skridt på vejen, da vi stadig er et stykke fra at nå målet om 100% grøn energi.

Forhåbentligt kan initiativerne herfra være med til at gøre os uafhængige af miljøbelastende energiformer og skabe et 100% grønt miljø

 

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Sidebar