Antikviteter

 

Flytning af antikviteter i København og omegn

Mere end 43 års flytteerfaring gør, at vi ved, hvordan vi bedst tager hånd om særligt værdifulde genstande så som antikviteter, malerier og lignende. Udfyld venligst formularen herunder, hvis du vil høre mere om hvad vi kan tilbyde. Så vil vi besvare denne henvendelse hurtigst muligt.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Grundig indpakning af antikke genstande

I praksis vil du se vores flyttemænd pakke dine antikviteter omhyggeligt ind i bløde tæpper og bruge stropper, strækfolie, paphjørner og andet udstyr og hjælpemidler, der er skræddersyet til flytning af antikviteter. På den måde kan du altid være helt sikker på, at der bliver passet godt på dine ejendele og at vi gør alt, vi kan, for en sikker transport.

Nænsom kørsel med antikviteter I hele Danmark.

Under kørslen af dine antikviteter og antikke genstande, sørger vi for at emballere og pakke alt forsvarligt, så det hele kommer sikkert og trygt frem. Endvidere sørger vores chauffører altid for nænsom kørsel på vejene, ligesom transporten altid foregår i vores fuldt affjedrede flyttebiler.

Automatisk forsikring af antikviteter

Vi har desuden en fin forsikring af antikviteter, der automatisk hører med, når du bestiller flytning hos os. Forsikringen hører med som en ekstra sikkerhed for dig, selvom vi er så omhyggelige med antikviteter, at den i princippet ikke er nødvendig. Herunder alle vores forsikringsbetingelser.:

Forsikringsdækning:

  • Pr. flytteopgave: 2.000.000,00 kr.
  • Pr. enkelt kolli*: 50.000,00 kr.
  • Antikviteter, kunst, malerier maks.: 50.000,00 kr. pr. kolli

* En kolli er en flyttegenstand som f.eks. én kopimaskine eller én vase. En flyttekasse kan derfor i sjældne tilfælde indeholde flere kolli, hvis den f.eks. indeholder to særligt værdifulde genstande. Ved almindelige privatflytninger regnes én flyttekasse med f.eks. normalt porcelæn eller tøj oftest for én kolli.

Ved flytning af IT – og teknisk udstyr samt maskiner for virksomheder er forsikringssummen hos os udvidet til kr. 1.000.000,00 pr. enhed., dog max kr. 2.000.000,00 pr. opgave.
Yderligere forsikringsdækning kan tilkøbes imod betaling.

Prisfleksibilitet

Hvis du har en enkelt antikvitet og resten af dit indbo er helt almindelige møbler eller lignende, holder vi naturligvis prisen så lav som muligt. Vi forklarer dig trin for trin, hvad alle omkostninger indebærer, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Ring på 32 97 28 17 (hverdage mellem kl. 07.00 og 16.00), send en mail på john@jhas.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Sidebar