Tungt gods

Klaverflytning og andet tungt gods

En klaverflytning kræver erfaring, forsigtighed og ikke mindst det helt rette udstyr og materiel. Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S råder over hvad der skal til, ved en meget vanskelig flytning af klaver. Kontakt os hvis du vil høre mere om mulighederne for klaverflytning.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Flytning af al slags tungt gods

Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S flytter stort set alle former for tungt gods. Udover klaverer kan dette eksempelvis være IT-udstyr, pengeskabe, køleskabe og tunge møbler. Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring med denne type arbejde, og vi har alt det nødvendige udstyr på plads.

Transport af penge-, brand- og våbenskabe

Flytning af pengeskabe og lignende, er ikke noget der kan håndteres på egen hånd. Pengeskabe er ofte meget tunge og svære at håndtere, og det kræver derfor erfaring og de rigtige værktøjer at flytte dem. Vores medarbejdere er trænet i at løfte og transportere tungt gods, så kontakt os gerne, hvis du skal have flyttet eksempelvis et pengeskab.

Nu mere end 43 år i branchen

Siden 1981 har et utal af danskere og virksomheder benyttet Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansens A/S professionelle ydelser indenfor flytning af klaver og andet tungt gods. Efter mere end 43 år i branchen, har vi det rette grej, materiel og vognpark til at løse langt de fleste opgaver.

Pas på dig selv – lad os klare transporten

Vælger du selv at klare flytningen af klaveret eller andre tunge ting er der risiko for skrammer og skader i forbindelse med de tunge løft. Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S har til gengæld lastbiler, der er specialindrettet til klaverer og andet tungt gods, så spar dig selv for besværet og skån dine dyrebare ejendele ved at lade os klare det for dig, hvis du skal have foretaget eksempelvis en klaverflytning i København.

Brug for klaverflytning i København eller omegn?

Kontakt os på telefon 32 97 28 17, hvis du vil høre mere om mulighederne for at få hjælp til at flytte klaveret eller andet tungt gods. Vi tager telefonen alle hverdage mellem kl 07.00 og 16.00, og du er også altid velkommen til at sende os en mail på john@jhas.dk eller at udfylde kontaktformularen her på siden.

Sidebar