Profil

Vi løser alle slags flytteopgaver

Der er sket rigtig meget siden 80’erne, hvor John Hansen gik fra sit skraldemandsjob til at blive vognmand og stifte sit eget flyttefirma i København. Firmaet startede med tilknytning til et andet større transport- og flyttefirma, men i 1997 gik vi vores egne veje, og har siden arbejdet helt selvstændigt. Den 1. juni 2021 flyttede vi fra Jorisvej i København til Byvej 60, 4682 Tureby, som kun er 54 km væk fra vores gamle adresse på Amager.

Flytning, transport og opbevaring

Vi udfører stort set alle former for transport, flytte- og opbevaringsopgaver. Har du brug for en flyttemand, er du altid velkommen til at kontakte os og fortælle om dine behov, så vi sammen kan finde en løsning.

Læs mere her.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Flyttefirma med speciale i nænsom transport

John Hansen og medarbejderne har arbejdet som flyttefirma i København i mange år, og har fået masser af erfaring med en lang række forskellige opgaver. Vi er bl.a. kendetegnet ved at være specialister i nænsom transport af værdifuldt gods. Kontakt os, hvis du har brug for et kompetent flyttefirma til din flytteopgave.

Alt gods er dyrebart – vores flyttefirmas drivkraft

  • Mission: Nænsom transport af dyrebart gods i ekspresfart
  • Vision: Stressfrie flytninger, hvor der er kælet for detaljerne
  • Filosofi: Alt gods er dyrebart, og flytning er mere end råstyrke og tempo
  • Nænsomhed: Når man er specialist i dyrebart og tungt gods, er man vant til at behandle alt flyttegods som særlig værdifuldt
  • Fuld galop: Den dag i dag bliver kunderne stadigt forbavsede over, hvor hurtigt det går
  • Begejstring: Vor flyttemænds evigt høje humør er med til at lette enhver stemning
  • Finish: Flytning kan være noget rod, men ikke når vores flyttemænd kæler for detaljerne

John og Leon Hansen

John Hansen har det overordnede ansvar, i form af tilladelser m.m., og beskæftiger sig hovedsaligt med administrativt arbejde. Efter en arbejdsulykke i 1991, et alvorligt trafikuheld i 2006 og sidst men ikke mindst 3 passerende blodpropper i hovedet i august 2021, arbejder han ikke længere på fuld tid. John Hansen er ofte at træffe på kontoret i dagtimerne, dog på forskellige tidspunkter og ofte i korte perioder. Han kan altid kontaktes pr. e-mail på john@jhas.dk eller på 20434343.

Leon Hansen står for den daglige ledelse og drift samt al planlægning og tilbudsgivning med mere. Leon deltager selv i alle de forskellige opgaver vi påtager os for vores kunder, og han er at træffe på john@jhas.dk eller på 32 97 28 17 alle hverdage mellem kl. 07.00 – 16.00. Skal du have fat på os uden for dette tidsrum, kan du ringe til vores vagttelefon på nummeret 40737373.

Lyst til at arbejde som flyttemand eller vognmand?

En gang imellem sker det, at vi er på udkig efter nye, kløgtige flyttefolk med værdierne i orden. Når vi ansætter nye folk, er det vigtigste, at de stemmer overens med vores værdier og er indstillet på at lære undervejs. Flyttemusklerne skal nok komme – det er din indstilling til opgaver og kundekontakt, der er vigtigst.

Grøn smiley for arbejdsmiljø

Vi behandler vores flyttefolk godt og har en venlig og uhøjtidelig omgangstone. Det gode arbejdsmiljø og fair lønninger betyder ofte, at vores ansatte gerne bliver hos os i lang tid. Det er vi glade for, for så kan vi alle drage nytte af hinandens erfaringer – og kunderne kan mærke en bedre service. Skriv eller ring til os, hvis du kunne tænke dig at arbejde som flyttemand her hos os.

Sidebar