Flyttekasser

Flyttekasser & andet grej til jeres flytning

Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S tilbyder både salg og leje af nye og brugte flyttekasser. Mangler du flyttekasser eller søger du hjælp til at få dem transporteret eller flyttet? Vi kan altid hjælpe dig! Det samme gør sig gældende med hvidt indpakningspapir, glasrammer og mellemlæg som passer til vores flyttekasser, Husk også vores aftagelige labels til opmærkning af både flyttekasserne samt alle andre ting, disse kan nemt fjernes igen, og så kan vores flyttekasser genbruges mange gange.
Husk venligst ved udlejning af vores kasser, at der ikke må skrives på disse, der skal altid bruges vores aftagelige labels til opmærkningen, såfremt dette ikke sker, skal kasserne erstattes til fuld pris.

Flyttekasser, der holder

Køb dine flyttekasser hos dem med flytteerfaring. Der findes mange forskellige udgaver af flyttekasser, hvoraf nogle er bedre end andre. Vil du være sikker på, at du bruger dine penge på de flyttekasser, der holder i længst tid, og samtidig er lette at gå til, skal du købe dem gennem et flyttefirma, og vi tilbyder dette.

Bedste kvalitet på markedet

Flytte- og Vognmandsforretningen John Hansen A/S har mere end 43 års flytteerfaring, og vi sælger nye såvel som brugte, solide flyttekasser. Vi sælger både til privatpersoner og virksomheder.

John Hansens flyttekasser er fremstillet efter særligt høje kvalitetskrav til belastning og holdbarhed, og vores flyttekasser er derfor af den bedste kvalitet på markedet – og i flere lag end de allerbilligste flyttekasser typisk er.

Alle vores flyttekasser er i størrelsen 686x380x370mm og tilhører klassen Type1 – Hæftet.

 • Nye flyttekasser
  Pris pr. stk.
  30,00 kr. ekskl. moms
  37,50 kr. inkl. moms
 • Brugte flyttekasser
  Pris pr. stk.
  22,00 kr. ekskl. moms
  27,50 kr. inkl. moms

  Alle brugte flyttekasser er selvfølgelig hele og rene.
 • Tilbagekøb af flyttekasser
  Flyttekasser tilbagekøbes inden 30 dage
  Kr. 10,00 pr. stk. + 25 % moms, såfremt de er intakte
  Hertil kommer evt. kørsel + ekspeditionsgebyr på kr. 25,00 Kr. + 25 % moms
 • Aftagelige labels til opmærkning
  Pris pr. ark m. 6 stk.
  1,75 kr. ekskl. moms

Leje af flyttekasser København

Det er i visse tilfælde også muligt at leje flyttekasser. Ring til os på hverdage mellem 07.00 og 16.00 på 32 97 28 17 eller skriv til os på john@jhas.dk for at aftale nærmere. Du kan også sende os dine oplysninger via vores kontaktformular – så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi kan også være behjælpelige som dit flyttefirma Køge eller resten af Sjælland.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Sidebar