Forsikring

Fuld forsikringsdækning her gennem Gjensidige forsikringsselskab

Hvis forsikringen halter, kan en flytning pludselig blive en meget dyr fornøjelse, hvis noget går galt. Hos os kan du lægge alle bekymringer på hylden, for vores priser på flytning og transport i Danmark, er altid inklusiv fuld forsikringsdækning, så længe vi håndterer hele flytningen, dit gods er forsvarligt pakket ind, og der opstår en tydelig skade forårsaget af vores flyttemænd. Du risikerer med andre ord ikke uventede ekstraregninger, hvis noget – mod forventning – skulle gå galt under flytning eller transport.

Forsikringen er en væsentlig del af prisen

Selvom alle vores flyttefolk er erfarne, og har stor ekspertise inden for flytning og nænsom transport og håndtering af gods og indbo, så har vi valgt at inkludere fuld forsikring i vores priser. Det gør vi fordi vi er et ansvarligt og kvalitetsbevidst flyttefirma på Sjælland, som altid gerne vil give vores kunder de bedste flytte- og transportoplevelser.

Husk at melde opbevaring til dit eget forsikringsselskab

Vi anbefaler alle vores kunder, selv at meddele eget forsikringsselskab, at godset/møblerne etc. er stillet til opbevaring hos os, da det er langt den nemmeste løsning.

Jeres normale indbo- eller firmaforsikring, vil så i det fleste tilfælde dække under opbevaringen. Vores forsikring dækker ikke effekter som er opbevaret, medmindre der efter aftale tegnes en speciel dækning fra vores forsikringsselskab.

Ønskes I dette, så skal vi have en liste over samtlige genstande og deres værdi, førend vi kan indhente et tilbud fra vores forsikringsselskab, på tegning af en forsikringsdækning til en kunde.
Så dette bedes man venligst være meget opmærksom på, og dette gælder både for private og erhverv for info.

Forsikringsdækning og betingelser

Vores forsikring dækker efter branchens bedste standard iht. Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S almindelige betingelser – dvs. hvis vi er ansvarlige for en skade, så har vi sikret en forsikringsdækning for vores kunder, som lever op til dagens høje krav vores kunder stiller til en ansvarlig transportør/flyttemand.

Synlige skader skal påtales ved modtagelsen, og ved ikke synlige skader, skal et erstatningskrav være rejst skriftligt over for Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S indenfor 7 dage. Ved reklamation skal kunde dokumentere skadens omfang og at det er sket under transport/flytning.

Kunden har altid det fulde ansvar for at gøre alle genstandene/ godset klar til transport eller flytning, med mindre at andet er aftalt skriftligt inden en opgave startes op.

Forsikringsdækning:

 • Pr. flytteopgave: 2.000.000,00 kr.
 • Pr. enkelt kolli*: 50.000,00 kr.
 • Antikviteter, kunst, malerier maks.: 50.000,00 kr. pr. kolli

* En kolli er en flyttegenstand som f.eks. én kopimaskine eller én vase. En flyttekasse kan derfor i sjældne tilfælde indeholde flere kolli, hvis den f.eks. indeholder to særligt værdifulde genstande. Ved almindelige privatflytninger regnes én flyttekasse med f.eks. normalt porcelæn eller tøj oftest for én kolli.
Ved flytning af IT – og teknisk udstyr samt maskiner for virksomheder er forsikringssummen hos os udvidet til kr. 1.000.000,00 pr. enhed., dog max kr. 2.000.000,00 pr. opgave.

Yderligere forsikringsdækning kan tilkøbes imod betaling.

Yderligere dækning ved særligt værdifuldt gods

Ønsker du yderligere forsikringsdækning af særligt værdifuldt gods, så kontakt kontoret på 32 97 28 17 – vi svarer telefonen alle hverdage mellem kl. 07.00 – 16.00, ellers send venligst en e-mail til john@jhas.dk som vil blive besvaret hurtigst muligt.

Undtagelser

Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S påtager sig ikke ansvar for skader som står herunder:

 • Uforsvarligt/mangelfuldt emballeret gods
 • Gods som kunden selv hjælper med at læsse / aflæsse
 • Gods der er modtaget med forbehold på grund af evt. skade
 • Rede penge, checks, værdipapirer, guld, sølv, og lignende værdigenstande
 • IT-udstyr (herunder Pc’er og lign.) køleskabe, frysere, Tv-apparater, radioer o.l. medmindre der konstateres synlige skader. Ikke-synlige skader er dog dækket i det omfang John Hansen A/S erkender at være skadevolder
 • Vin, tobak og spiritus i forbindelse med private flytninger.
 • Gods som kunden selv har pakket i kasser, medmindre der straks ved modtagelsen påvises synlige skader på emballagen.
 • – gods hvor det ikke er muligt at kontrollere antal kolli eller tilstand på effekter pga. pakning/plomberet container – eller hvor vi overtager gods, hvor Flytte -& Vognmandsforretningen John Hansen A/S er en del af en samlet transport, men ikke er med til nedpakning, pålæsning samt udpakning. Medmindre at det kan bevises skaden er sket under den transport Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S har udført.
 • Gods, der af en eller anden grund ved sin beskaffenhed ikke kan tåle de normale påvirkninger ved håndtering, transport og opbevaring og lignende.
 • Glas i billedrammer dækkes ikke, medmindre disse er indpakket i forsvarlig emballage.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Sidebar