Varmetransport

Varmetransport

Skal du bruge varmetransport af varer, planter eller andet i løbet af den kolde årstid, så kan vi også her være behjælpelige. For os er det helt afgørende, at du som kunde får samme høje kvalitet ved varmetransport, som du gør ved vores øvrige ydelser.

Vil du høre mere om mulighederne for at få transporteret varer i varmen, så ring, skriv eller udfyld formularen herunder.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Specialindrettet køretøj til varmetransport

I forbindelse med varmetransport, bruger vi en lastvogn der er indrettet med varme på ladet. Denne lastvogn har plads til i alt 18 paller (maksimalt 8 tons) og kan bruges uanset om det drejer sig om mindre pakker, større pallelæs eller fast kørsel med varmetransport.

Enkle løsninger for varmetransport i Danmark, med udkørsel fra Byvej 60, 4682 Tureby.

Mange firmaer sælger varer eller lignende produkter, som kræver varmetransport. Det kan ofte være dyrt og vanskeligt at transportere, da der stilles store krav til de forhold, som eksempelvis planter og blomster transporteres under. Hos os er ingen opgave for stor eller for lille, og vi har styr på papirerne, så opgaven bliver så enkel som mulig for dig.

Varmetransport i Danmark, med udkørsel fra Byvej 60, 4682 Tureby.

Vi kan klare al varmetransport af planter og blomster m.m. i hele landet og i visse tilfælde også i udlandet. Bare kontakt os og fortæl os om dine behov. Vi er fleksible og finder den helt rigtige løsning til dig. Giv os derfor et ring på 32 97 28 17 på hverdage mellem kl. 07.00 og 16.00, eller send en mail til john@jhas.dk og fortæl, at det drejer sig om varmetransport.

Sidebar