Affaldskørsel

Miljøgodkendt affaldstransport

Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S tilbyder mange forskellige former for specialopgaver, og vi er bl.a. godkendt som affaldstransportør i København og omegn. Derfor tilbyder vi affaldstransport til en konkurrencedygtig pris, og kan hjælpe virksomheder i Region Hovedstaden af med affald, med undtagelse af dagrenovation, husholdningsaffald og forurenet affald. Vi kan også sørge for sikkerhedsmakulering af fortrolige papirer hvis der er behov for dette.

Har du brug for affaldstransport, eller vil du vide mere? Du kan fange os på telefon, mail eller ved at udfylde formularen her på siden.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Makulering af papirer

Vi kan sørge for makulering af dokumenter som eksempelvis:

  • Journaler
  • Personlige og fortrolige dokumenter
  • Rapporter
  • Regnskabs- og bankoplysninger
  • Sagsakter samt alt andet fortroligt, du gerne vil have bortskaffet og destrueret

Korrekt håndtering af affald

Vi samarbejder med større godkendte modtageanlæg, og på den måde sikrer vi os, at affaldet altid bliver korrekt afleveret, destrueret eller videreforarbejdet. Vores medarbejdere har alle stor erfaring og er vant til at arbejde med affaldskørsel.

Grøn transport

De vogne vi bruger til affaldstransport, er godkendt til at køre i miljøzoner, og på den måde kan din affaldstransport foregå så grønt som muligt.

Transport af affald til gode priser

Vi tilbyder affaldstransport til gode og konkurrencedygtige priser, kontakt os for yderlige info.

Brug for affaldstransport i nærheden af København?

Har du brug for affaldstransport, så kontakt Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S i dag på 32 97 28 17 Vi er klar ved telefonerne alle hverdage i tidsrummet 07.00 til 16.00, og sender du en mail til john@jhas.dk , vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden.

Sidebar