Flyttelift Sjælland

Søger du en flyttelift på Sjælland? Nedenstående priser på vores flyttelift er med start- og sluttid på vores adresse som er Byvej 60, 4682 Tureby. Alle opgaver beregnes med minimum 3 timer inklusive til- & frakørsel for info.

Moderne flyttelift Sjælland

Priserne er gældende alle hverdage i tidsrummet kl. 07.00 – 16.00, udenfor dette tidsrum opkræver vi et nat- og weekendtillæg på 25 % til dækning af vores medarbejderes overtidsbetaling.

Mindsk besværet med tunge og besværlige opgaver i højden

Flytteliften sparer både dig og vores flyttefolk for mange kræfter, og er dermed guld værd, hvor denne kan bruges. For info, så skal vores flyttelift have noget at kunne stå op af, når denne er i brug.
Lasteevne: Max. 400 kg
Rækkevidde: 24,7 meter
Udvendige mål: Stigen L: 5,80 + hænger trækket 1,60 = Totalt 7,4 meter lang samt B: 1,75
Egenvægten er 1925 kg for info

Pris for flyttelift og en flyttemand

Ekskl. moms: 700,00 kr. pr. time*
Inkl. moms: 875,00 kr. pr. time*

* Der beregnes minimum 3 timer pr. opgave.
* Prisen er inkl. bil og en uddannet flyttemand fra John Hansen A/S, som naturligvis også er behjælpelig med både af- og pålæsning.

Hvorfor bruge en flyttelift?

Du sparer dig selv for mange kræfter og minimerer risikoen for skader. Der kan være et utal af andre grunde, til at flytte alt eller dele af dit indbo, og lige så mange grunde kan der være til, at du skal vælge Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S til at gøre det for dig. Én af grundene kunne være, at du bor i flere etagers højde, og hverken er i stand til eller har tiden til, at flytte alt dit indbo ned af trapperne, udelukkende ved hjælp af håndkraft.

For virksomheder og private

Uanset om du er privat- eller virksomhedskunde, har du mulighed for at få dine flytninger i høje højder klaret, ved at leje en flyttelift med mandskab her hos os.

En flyttelift til store og små opgaver

Vores flyttelift kan løfte helt op til 400 kg. per løft, hvilket sparer dig for tid og skåner din ryg på en og samme tid. Tunge ting kan være alt fra køleskabe, senge og andre møbler. Har du allerede bestilt en flyttelift, kan du også sagtens bruge den til at flytte alle de andre ting, i stedet for at løbe op og ned ad trapperne.

Klik her for at se målene på platformen, som flytteliften er monteret med.

Bestilling eller spørgsmål?

Vil du bestille, eller har du spørgsmål om vores flyttelift? Kontakt vores kontor på telefon 32 97 28 17, send os en mail på john@jhas.dk eller lad os ringe dig op ved at udfylde vores kontaktformular.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Sidebar