Erhvervsflytning Sjælland

Hvis du søger professionel hjælp til erhvervsflytning på Sjælland, er der mange grunde til at vælge Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S. Vi har siden 1981 hjulpet med mange erhvervs- og firmaflytninger for et utal af virksomheder, og på følgende link kan ses en del referencer. Vi hjælper alle med erhvervsflytning på Sjælland med base nær Køge. Ring eller skriv til os og hør mere – eller udfyld formularen herunder.

Kontakt din firmaflytning

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Totalløsninger til erhvervsflytning Sjælland

Med nu over 43 års erfaring kan Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S i samarbejde med jer, hurtigt finde en skræddersyet løsning, der passer jeres behov bedst – så flytningen af jeres firma kører som smurt. Vores flyttemænd kan et utal af flytteteknikker og har hjælpematerialer, der gør jeres erhvervsflytning langt lettere og hurtigere.

Få en effektiv og sikker firmaflytning

Fordi medarbejderne hos Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S er specialiseret i flytning og transport af specialudstyr, heriblandt IT-udstyr, så er dine dyrebareste ting altid i gode hænder hos os. Vores medarbejdere er trænet til at løfte og transportere tunge ting, og dermed er vi blandt andet eksperter, når det drejer sig om flytning for erhverv.

Flytning af kontor, lager og hele arbejdspladser

Vi udfører en lang række forskellige flytteopgaver for erhvervslivet, og kan blandt andet hjælpe med:

  • Flytning af kontor: Vi har masser af erfaring med at foretage flytning af kontorer med meget udstyr og inventar, og vi kæler altid for detaljerne og minimere risikoen.
  • Flytning af lager: Vi nedpakker inventar, adskiller og genmonterer lagerreoler i alt fra fabrikker til kontorer og detailhandlens lagre. Vi kigger gerne forbi for at vurdere omfanget af opgaven, og giver et tilbud med særdeles konkurrencedygtige priser i Storkøbenhavn.
  • Relocation: Vi hjælper også, når hele firmaet skal flytte adresse og mange arbejdspladser og værdifuldt IT-udstyr skal flyttes sikkert fra A til B. Vi har foretaget relocation for mange af de største koncerner i Danmark, der alle har været meget tilfredse.

Vi klarer både den tunge og høje erhvervsflytning

Vores vognpark indeholder varevogne, lastbiler, trailere og en flyttelift med mere. Vores udstyr kan løfte, flytte og transportere alt fra 1 gram og op til 8 tons per læs. Dette kommer dig til gode, når du skal have klaret en erhvervsflytning, og skal have flyttet ting fra de øverste etager og gerne vil have flytningen overstået både hurtigt og så sikkert som muligt.

Få et uforpligtende tilbud på din flytteopgave

Er du interesseret i at høre mere om hvad vi kan tilbyde, så kontakt os venligst på 32 97 28 17. Vi svarer telefonen alle hverdage i tidsrummet kl. 07.00 – 16.00, alternativt kan der fremsendes en e-mail til john@jhas.dk eller udfylde vores formular på hjemmesiden. Alle forespørgsler er naturligvis uforpligtende, og alle henvendelser besvares hurtigst muligt af os, indenfor vores normale åbningstid.

Sidebar