OKOK

Lager København: Opbevaring på Amager

Har du brug for at få opbevaret nogle af dine ejendele i en kortere eller længere periode, så tilbyder Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S sikker opbevaring på Amager i København. Vi opmagasinerer både gods og indbo, og vi tilbyder en lav månedspris. Kontakt os og hør mere ved at udfylde formularen herunder.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Opbevaring på Amager for private og erhverv

Vi tilbyder opbevaring for både privatpersoner og erhvervslivet og råder samlet over 3.000 kvadratmeter, bl.a. i vores moderne lagerterminal på Jorisvej 19 på Amager. Her har vi masser af plads til opbevaring af møbler og indbo eller andet værdifuldt gods, og du kan få opbevaret dine ting i kortere eller længere perioder alt efter dit behov.

Opbevaring uden frostskader

Vi stiller vi dine ting i opvarmede haller og sørger på den måde for tryg og sikker opbevaring København – selv når det er koldt. Vores lager København, som vi bruger til opbevaring, er opvarmet, og det betyder, at der ikke kommer frostskader på dit indbo og møbler under opbevaringen. Du kan derfor trygt bestille opbevaring hos os.

Lager København med tyverisikring og videoovervågning

Vores lagerterminal er aflåst og meget vanskelig at bryde ind i, så du kan altid være helt tryg ved at have dine ting stående hos os. Dine møbler og dit indbo er selvfølgelig også videoovervåget 24 timer i døgnet, og vi har mange kameraer i hele området. På den måde giver vi dig tryg opbevaring af dit gods og indbo. Alene de mange kameraer i området kan skræmme enhver indbrudstyv væk, så der er ingen grund til bekymring, når du stiller dine ting på vores lager.

Opbevaring for erhverv

Vi kan i enkelte tilfælde lave særaftaler om fast opbevaring i større lokaler eller bokse. Når du bestiller opbevaring i København hos os, tager vi bl.a. særligt hånd om IT-udstyr, som vi er specialister i at transportere - på den måde når de sikkert frem til vores lager København. I visse tilfælde kan vi låse særligt værdifuldt gods inde i yderligt sikrede og aflåste, tykke metalskabe, så dit gods er ekstra beskyttet.

Billigste opbevaring i København

Vores lager i København er blandt de absolut billigste i byen. Faktisk har vi ikke selv kunnet finde andre, der er billigere end os - så giv endelig lyd, hvis du finder nogen, der er billigere. Når du sammenligner os med andre udbydere, så husk, at det ikke er altid, at alle gebyrer fremgår tydeligt hos alle.

Få et uforpligtende tilbud på opbevaring

Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S står for høj kvalitet og fremragende service:

  • Opbevaring for både private og erhverv
  • Vores lager er opvarmet, så der ikke kommer frostskader på dit indbo og møbler under din opbevaring
  • Tyverisikring og videoovervågning døgnet rundt
  • Lave priser - billigst i København
  • Vi får plads til alt - også den besværlige, aflange kano

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på opbevaring, så bare ring, skriv eller udfyld formularen her på siden.