Privatflytning på Sjælland med flyttefirma Taastrup

Mangler du et flyttefirma til privatflytning eller erhvervsflytning på Sjælland? Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S tilbyder at være din samarbejdspartner til opgaven, og vi er altid klar til at løfte opgaven som dit flyttefirma på Sjælland. Vi er et sikkert og seriøst flyttefirma med base på Byvej 60, 4682 Tureby (Køge Kommune).

Flyttefirma Taastrup

Vi har været i gang siden 1981, og vores mange års erfaring i branchen, gør os til en stærk og god samarbejdspartner, når du skal have løst en flytte- eller transportopgave på tryg og kompetent vis.

Flyttefirma Taastrup med privatflytning

Få en pris / overslag fra dit flyttefirma

Er du interesseret i at høre mere? Så kontakt os gerne ved at ringe, skrive eller udfylde kontaktformularen herunder.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Flytning med udgangspunkt i dine ønsker

En flytning med Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S kan foregå på flere måder, alt efter hvordan dine ønsker og behov ser ud. Ønskes et fast tilbud, kræver dette en besigtigelse af omfanget, og det er desværre ikke altid vi har tid til dette. Derfor foretager vi efterhånden langt de fleste opgaver, billigst muligt på medgået tid, som også er den mest reelle løsning for alle parter.

Vi tilbyder fuld forsikringsdækning

Hos os er forsikringsdækning inkluderet i vores priser, så her behøver du ikke at bekymre dig om pludselig at få en ekstra regning, hvis noget mod forventning skulle gå galt under flytningen. Vi har gennem Gjensidige Forsikringsselskab en af branchens allerbedste forsikringsdækninger, og pr. flytteopgave er dækket følgende.:

Forsikringsdækning:

  • Pr. flytteopgave: 2.000.000,00 kr.
  • Pr. enkelt kolli*: 50.000,00 kr.
  • Antikviteter, kunst, malerier maks.: 50.000,00 kr. pr. kolli

* En kolli er en flyttegenstand som f.eks. én kopimaskine eller én vase. En flyttekasse kan derfor i sjældne tilfælde indeholde flere kolli, hvis den f.eks. indeholder to særligt værdifulde genstande. Ved almindelige privatflytninger regnes én flyttekasse med f.eks. normalt porcelæn eller tøj oftest for én kolli.

Ved flytning af IT – og teknisk udstyr samt maskiner for virksomheder er forsikringssummen hos os udvidet til kr. 1.000.000,00 pr. enhed., dog max kr. 2.000.000,00 pr. opgave.
Yderligere forsikringsdækning kan tilkøbes imod betaling.

Bemærk venligst, at denne dækning kun gælder i Danmark, hvis det er os, der udfører hele opgaven. Det vil sige, at forsikringen ikke dækker, hvis kunden selv hjælper med flytningen og er skyld i en skade.

Derfor skal du vælge os

  • Du kan få leveret flyttekasser med pakkevejledning og gode tips, der gør din flytning så nem som muligt
  • Vi garanterer høj kvalitet og god service
  • Vi holder, hvad vi lover, og kommer til tiden
  • Du får fuld forsikring på dine ejendele, når vi håndterer din flytning

Bestil dit tilbud fra flyttefirma Taastrup og omegn

Vi får mange henvendelser hver dag, så kontakt os gerne i god tid før du skal flytte, så vi kan få en aftale på plads. Vi kan kontaktes på tlf. 32 97 28 17 alle hverdage mellem kl. 07.00 og 16.00. Alternativ kan der sendes en mail til john@jhas.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden. 

Sidebar