OKOK

Privatflytning København og resten af Danmark

Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S er et kompetent og erfarent flyttefirma tæt på Tårnby, og vi tilbyder blandt andet privatflytning i København og på Amager. Vi har 38 års erfaring med flytning for både private og erhvervslivet og flytter i hele landet - og kan også hjælpe, hvis du skal flytte til udlandet. Er du interesseret i at høre mere? Så kontakt os gerne ved at ringe, skrive eller udfylde kontaktformularen herunder.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Flytning med udgangspunkt i dine ønsker

En flytning med Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S kan foregå på flere måder alt efter, hvordan dine ønsker og behov ser ud. Hvis du gerne vil have et tilbud med en fastlagt pris, så kommer vi ud til dig og foretager en besigtigelse, hvor vi også vejleder dig om de forskellige muligheder, vi kan tilbyde. Det skal dog bemærkes, at vi grundet tidsnød desværre ikke altid kan gøre dette gratis.

Fuld forsikringsdækning

Hos os får du fuld forsikringsdækning af alt dit indbo, og forsikringen dækker under al flytning og transport og er inkluderet i vores priser. Med vores gode forsikring behøver du ikke bekymre dig om pludselig at få en ekstra regning ind ad døren, hvis noget mod forventning skulle gå galt under flytningen. Vi har nemlig gennem Codan en af branchens bedste forsikringsdækninger, og et læs er dækket for 1.000.000 kr. og 200.000 kr. pr. collie.

Bemærk venligst, at denne dækning kun gælder i Danmark, hvis det er os, der udfører hele opgaven. Det vil sige, at forsikringen ikke dækker, hvis kunden selv hjælper med flytningen og er skyld i en skade.

Nem flytning

Hvis du gerne vil gøre din privatflytning, så nem som muligt, så tager vi os af hele processen. Vi kan pakke alle dine møbler og ejendele ned for dig, og også sørge for at pakke dem ud og sættes dem på plads, når vi har båret dem ind i det nye hjem. Vi er dit lokale flyttefirma ved Tårnby, så kontakt os gerne og hør mere.

Få et gratis tilbud på privatflytning i København og på Amager

For at kunne give dig et tilbud på din flytning, kigger vi gerne forbi dig for at vurdere opgaven professionelt - dog i det omfang, vi har mulighed for det. Sammen planlægger vi så din flytning, så den bliver skræddersyet til dine behov. Vi sender herefter et skriftligt tilbud, så du ved, hvor meget du skal betale for flytningen i alt. Bemærk venligst, at fordi vores flyttefirma ligger tæt på Tårnby, foretager vi kun disse besigtigelser i Københavnsområdet - og kun efter aftale og i det omfang, vi har tid.

Bestil dit tilbud i dag

Vi får hver dag mange henvendelser, så ring gerne i god tid, før du skal flytte, så vi kan få en aftale på plads. Du kan komme i kontakt med os på 32 97 28 17 på alle hverdage mellem kl. 07.00 og 16.00, og du er også velkommen til at sende os en mail på john@jhas.dk eller udfylde kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage til dig, så hurtigt som muligt.

Vi løfter alle opgaver

Hos Flytte- & Vognmandsfirmaet John Hansen A/S løfter vi stort set alle opgaver inden for flytning, transport og opbevaring. Som dit flyttefirma i Tårnby området hjælper vi dig gerne med din privatflytning i København, på Amager eller et hvilket som helst andet sted, og vi arbejder hver dag hårdt for at give vores kunder de bedste flytteoplevelser:

  • Du kan få leveret flyttekasser og få pakkevejledning og andre gode tips, der gør din flytning så smertefri som muligt
  • Vi garanterer høj kvalitet og god service
  • Vi holder hvad vi lover og kommer til tiden
  • Du får fuld forsikring, så du ikke skal bekymre dig om noget, når vi håndterer alt under din flytning