Udlandsflytning

Udlandsflytning – international transport

Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S har tilladelse til at køre til og i udlandet.
Vi har i mange år hjulpet med hastesager, og kørsel af gods og indbo ud over landets grænser.
Det er sjældent vi er i udlandet, men vi står altid gerne til rådighed hvis vi kan være behjælpelige.

Vil du høre mere? så ring, skriv eller udfyld formularen herunder – så hører du fra os hurtigst muligt.

Kontakt os

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Certificeret til EU-kørsel

Når det kommer til udlandsflytning, er vi certificerede til at køre indenfor EU, og vi har specialindrettede vogne, som er fuldt luftaffjedrede til eksempelvis værdifuldt gods, så det lider mindst mulig skade under meget lange transporter.

Udenfor EU – global transport til udlandsflytning

Skal du have transporteret gods udenfor EU, kan vi altid finde en løsning, omend prisen naturligvis stiger, jo længere godset skal transporteres. Kontakt os gerne og hør mere om mulighederne for både transport og decideret flytning, hvad end du er privatperson eller fra erhvervslivet.

Danske chauffører med danske lønninger

Selv når vi flytter og transporterer til og i udlandet, bruger vi danske chauffører, der alle er ansat til danske lønninger og får pension, feriepenge og alle tilknyttede forsikringer. Derfor er vi ikke de billigste på markedet, men vi kan garantere, at medarbejderforholdene er i orden og at godset altid kommer frem til det aftalte tidspunkt.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på udlandsflytning på telefon 32 97 28 17. Vi tager telefonen alle hverdage imellem kl. 07.00 og 16.00, og du er også altid velkommen til at sende en mail til  john@jhas.dk og fortælle os om dine planer og ønsker. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.

Sidebar