Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S  |  +45 32 97 28 17  |  john@jhas.dk

Lager København

Billigste lager og opbevaring i København

Ønsker du den billigste lager og opbevaring i København, er Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S det sikre valg, hvis ikke du ofte skal ind og hente småting fra vores lager.

Vi har ikke selv kunnet finde andre, der er billigere end os, så giv endelig lyd, hvis du finder nogen, der er billigere. Hav in mente, at alle gebyrer ikke altid fremgår tydeligt hos alle udbydere.

Priser lager og opbevaring i København:

  • Fast månedspris: I alt 525,00 kr. for 6 kubikmeter lukket container plus et enkeltstående ind – & udleveringsgebyr på I alt 437,50 kr.
  • Små mængder gods velegnet til en EUR palle, max. 1,30 cm i højden, opbevares til I alt 6,25 kr. pr. dag såfremt dette er højere beregnes dobbelt lejepris, samt et ind – & udleveringsgebyr pr. palle på I alt 62,50 kr. pr. palle. 
  • Fleksible priser på genstande med usædvanlig form – ring til os
  • Alle priser her er inklusive 25 % moms.


Billigste opbevaring og lager København i moderne haller 

Dine ting opbevares i varme haller, der også er tyverisikrede og videoovervåget døgnet rundt.

Fleksibel løsning på billigste lager og opbevaring København

Har du genstande, der ikke passer til opbevaringskravene for andre udbydere, så kan vi ofte tilbyde en fleksibel løsning, så du får en rimelig pris! Det kunne fx være en meget aflang kano, der ofte ikke passer ind hos de fleste, der tilbyder opbevaring og lager.

Ønsker du den billigste opbevaring og lager i København? Kontakt os i dag

Hallerne ligger på Jorisvej 19, 2300 København S tæt ved Femøren metro.

Få adgang til den billigste lager og opbevaring København ved at skrive en email til john@jhas.dk , som vil blive besvaret hurtigst muligt, eller ringe på +45 32 97 28 17, som besvares alle hverdage imellem 7 & 16,  eller udfyld formularen nedenfor.

Du kan f.eks. få alt fra opbevaring af indbo til opbevaring af motorcykel, opbevaring af møbler og depotrum København. Du er også altid meget velkommen til at kigge forbi her hos os på Jorisvej 19 til en god kop kaffe, som vi altid har klar på vores moderne maskine. Vi er her på kontoret for det meste alle hverdage imellem 7 & 16, Så kan vi udregne en pris sammen i fællesskab, så du nemmere kan sammenligne med andre, og se at vi er blandt de absolut billigste især i forhold til hvor fleksible vi er.

Ellers bare udfyld skemaet nedenfor, og vi vender tilbage med en uforpligtende snak.

Flytte - &Vognmmandsforretningen John Hansen AS - Her kan du betale med Mobilepay tillæg 6,25 kr. på alle betalinger inkl. moms

Bestil lagerplads og opbevaring i København på telefon 32 97 28 17