Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S  |  +45 32 97 28 17  |  john@jhas.dk

Om Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S har ydet professionel transport- & flytteentreprise siden 1981. Vores kunder er såvel små som store virksomheder samt private, som skal have foretaget diverse former for flytte- og transportopgaver. Efter nu over 37 år i branchen har vi udviklet et stærkt netværk af samarbejdspartnere, og det gør os i stand til at løse næsten alle former for opgaver.

Vi har en af branchens bedste forsikringsdækninger igennem Codan og 1 læs er dækket for 1.000.000.00 kr. og 200,000,00 kr. pr. collie, ved flytning & transport udført af os i Danmark.  

Kort historie:

Der er sket meget siden 80’erne, hvor John Hansen gik fra sit skraldemands job til at stifte sit eget flyttefirma. Firmaet startede med tilknytning til et andet større transport- og flyttefirma. I 1997 gik vi vores egne veje, og har siden arbejdet helt selvstændigt. Vi udfører stort set ” næsten” alle former for transport- og flytteopgaver, og råder over en bred alsidig vognpark, med køretøjer i alle mulige forskellige størrelser og opbygninger.

I dag kendetegnes Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S flyttefirma i København ved at omfavne alle typer af flytning, og ved også at være specialist i nænsom transport af værdifuldt gods.


Indehaver og adm. direktør John Hansen.

John Hansen har det overordnede ansvar, og beskæftiger sig hovedsaligt med administrativt arbejde.
Efter en arbejdsulykke i 1991 og et alvorligt trafikuheld i 2006, arbejder han ikke længere på fuld tid.
John Hansen er ofte at træffe på kontoret i dagtimerne, dog på forskellige tidspunkter og ofte i korte perioder, han kan kontaktes pr. e-mail: john@jhas.dk eller på tlf. 20434343.

Daglig leder Leon Hansen

Daglig leder Leon Hansen

Leon Hansen står for den daglige ledelse og drift, samt al planlægning, besigtigelser og tilbudsgivning med mere. Han har arbejdet med sin bror John Hansen i over 32 år, og har gennem de mange år, fået et stort kendskab til branchen. Leon Hansen deltager stadigvæk, i det omfang det er muligt, i nogle af de mange forskellige opgaver vi påtager os for vores kunder, men størstedelen af tiden er han at træffe på kontoret, hvor han kan kontaktes pr. e-mail: john@jhas.dk eller på tlf. 32972817, som besvares alle hverdage mellem kl. 07.00 – 16.00, vagttelefon 40737373.


Alt gods er dyrebart - Vores flyttefirmas drivkraft:

  • Mission: Nænsom transport af dyrebart gods i ekspresfart
  • Vision: Stressfrie flytninger, hvor der er kælet for detaljerne
  • Filosofi: Alt gods er dyrebart, og flytning er mere end råstyrke og tempo


Værdier:

  • Nænsomhed: Når man er specialist i dyrebart og tungt gods, er man vant til at behandle alt flyttegods som særlig værdifuldt
  • Fuld galop: Den dag i dag, bliver kunderne stadigt forbavsede over, hvor hurtigt det går
  • Begejstring: Vor flyttemænds evigt høje humør er med til at lette enhver stemning.
  • Finish: Flytning kan være noget rod, men ikke når vores flyttemænd kæler for detaljerne.


Masser af gode referencer:

På hjemmesiden for vores flytteforretning i København findes en lang liste af solide referencer, og her kan ses et uddrag af de opgaver vi har haft, gennem vores nu over 37 år i branchen. Endvidere kan også ses hvilke køretøjer, som vi råder over, samt vores vejledende gældende priser og betingelser.


Vores Flyttelift.:

Med vores flyttelift, som kan gå op til 24,7 meter, hvilket svarer til ca. 7. sal, så klarer vi også snildt opgaver i højderne. Liften er uhyre effektiv og kan klare op til max 400 kg. pr. løft., liften kører kun ud med mandskab, og venligst bemærk at det skal være muligt at kunne sætte liften til et sted som kan holde til belastningen, her tænkes på en mur eller andet der kan klare vægten, hvis det f.eks. er en glasplade, su duer dette ikke, ligeledes kan den ej heller sættes til over en tagryg hvor der er tagrender, blot til info.


Opbevaring:

Vi kan også tilbyde “næsten” alle former for opbevaring og opmagasinering af gods og indbo m.m. Vores 3000 m2 store tyverisikrede lagerterminal, er opbygget til at kunne opmagasinere stort set alle former for gods. Lagerterminalen er opvarmet og videoovervåget døgnets 24 timer, så deres gods eller indbo vil altid henstå i gode og trygge rammer.


ADR og SLV-godkendt:

Firmaet er godkendt af Trafikstyrelsen ( Tidligere Statens Luftfartsvæsen ) som transportør af Flyfragt. Vi er godkendt affaldstransportør – det gælder alt andet affald end dagrenovation. Endvidere foretager vi ADR transporter med korrekt uddannede ADR chauffører. Se oversigt over vores certificeringer & tilladelser.


Miljøgodkendt:

Vores lastbiler er alle godkendte til at køre i Miljøzonen i København og andre byer og har påmonteret partikel filtre.


Kontakt-info, CVR-numre og bankforbindelse:

Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S Jorisvej 19 – Administration og lagerterminal. DK 2300 København S

CVR-numre

  • Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S – CVR nr.: 16048909.
  • John Hansen Ejendomme ApS – CVR nr.: 27311261.
  • John Hansen Gruppen A/S – CVR nr.: 25123956.

Bankforbindelse: Nykredit Bank, Glostrup Afdeling.

John Hansen.
Indehaver & adm. Direktør
E-mail: john@jhas.dk

Leon Hansen.
Daglig leder.
E-mail: leon@jhas.dk

Kort fortalt ! Brug os til ” næsten ” alt!
Troen flytter bjerge – vi flytter resten!