OKOK

Flyttelift København

Nedenstående priser på vores flyttelift er med start- og sluttid fra Jorisvej 19, 2300 København S. Priserne er gældende på hverdage i tidsrummet kl. 07.00 - 16.00. Udenfor dette tidsrum opkræver vi et nat- og weekendtillæg på 25 % som dækning af vores medarbejderes overtidsbetaling.

Moderne flyttelift til tunge og besværlige opgaver i højden

Flytteliften sparer både dig og vores flyttefolk for mange kræfter, og er dermed guld værd.
Lasteevne: Max. 400 kg
Rækkevidde: 24,7 meter
Udvendige mål: L: 5,10 B: 1,75
(Bund ekskl. liftarm)

Pris for flyttelift og en flyttemand

Ekskl. moms: 650,00 kr. pr. time*
Inkl. moms: 812,50 kr. pr. time*

* Prisen er inkl. bil og en uddannet flyttemand fra John Hansen A/S, som naturligvis også er behjælpelig med både af- og pålæsning.
* Der beregnes minimum 2 timer pr. opgave.

Hvorfor bruge en flyttelift?

Der kan være et utal af grunde til at flytte alt eller dele af dit indbo, og ligeså mange grunde kan der være til, at du skal vælge Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S til at gøre det for dig.
Én af grundene kunne være, at du bor i flere etagers højde og hverken er i stand til, eller har tiden til at flytte alt dit indbo ned af trapperne udelukkende ved hjælp af håndkraft.

Flyttelift for virksomheder og private

Uanset om du kommer som privat- eller virksomhedskunde, har du mulighed for at få dine flytninger i høje højder klaret ved at leje en flyttelift i København. Skal du for eksempel have flyttet et meget stort møbel, kan en flyttelift være nødvendig for at undgå, at møblet skraber op ad vægge på vejen ned eller op.

En flyttelift til store og små opgaver

Vores flyttelift kan løfte helt op til 400 kg. per løft, hvilket sparer dig for tid og skåner din ryg på en og samme tid. Tunge ting kan være alt fra køleskabe, senge og andre møbler, og har du allerede bestilt en flyttelift i København kan du også sagtens bruge den til at flytte alle de andre ting, i stedet for at løbe op og ned ad trapperne.

Bestilling eller spørgsmål?

Vil du bestille, eller har du spørgsmål om vores flyttelift i København? Kontakt vores kontor på telefon 32 97 28 17, send os en mail på john@jhas.dk eller lad os ringe dig op ved at udfylde vores kontaktformular.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer