Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S  |  +45 32 97 28 17  |  john@jhas.dk

Skal du flytte eller have et sikkert sted til opbevaring af dit indbo, motorcykel, bil eller andet ?

Hos Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S kan vi hjælpe dig med mange ting.

Vi tager imod mobilePay

Flytning og opbevaring – Der kan være mange grunde til at flytte eller få sat alle eller nogle af dine ting til opbevaring. Uanset om det er på grund af en længerevarende rejse eller pladsmangel, er der ingen grund til panik. I nu over 36 år har flytte- og vognmandsforretningen John Hansen A/S nemlig udført kvalitets orienterede flytte og transportopgaver såvel som mulighed for sikker opbevaring for virksomheder og privatkunder i hele Danmark.

Sikker opbevaring af dit kæreste eje
Kvalitet er et nøgleord hos John Hansen A/S og det er kvalitet, som afspejles i deres ydelser. Skal du for eksempel have noget af dit indbo, eller andet til opbevaring, kan du roligt lægge det fra dig her. Med en 3000 m2 stor lagerterminal er der plads til opbevaring af næsten alt mellem himmel og jord. Det kan altså være alt fra dine fine barndoms porcelænsdukker til din motorcykel, som skal i sikker opbevaring for vinteren.

For at passe bedst muligt på dine ting er lagerterminalen opvarmet, så du ikke bliver ubehageligt overrasket af frostskader, fugtpletter eller lignende på dit kæreste eje. Lagerterminalen er tilmed videoovervåget 24 timer i døgnet, så dine ting under opbevaring ikke havner i de forkerte hænder.

”Troen flytter bjerge – vi flytter resten”
Som John Hansen A/S’ motto lyder skal du heller ikke bekymre dig om at flytte dit indbo til og fra lagerterminalen. Med et bredt udvalg af varevogne og lastbiler i forskellige størrelser og opbygninger har vognmandsforretningen hvad der skal til for at flytte alt fra små kopper til borde og stole på sikker måde. 
De små varevogne, tager sig af småtingene og de helt store last – & flyttebiler, med anhænger, kan nemlig flytte alt fra 1 gram op til 32 tons pr. læs.

Kort sagt – uanset om du skal flytte eller har brug for opbevaring af dine ting, så behøver du ikke at løfte en finger, for at flytte dine ting. Det eneste du behøver at gøre er, at klikke dig ind på www.johnhansen.dk, hvor du blandt andet vil finde alle kontaktoplysninger, billeder af flytte vognene, relevant information omkring opbevaring og betingelser for flytte opgaver samt mulighed for at downloade prislister og brochurer.