Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S  |  +45 32 97 28 17  |  john@jhas.dk

Udlandsflytning – International transport af dit gods

Udlandsflytning kan være en krævende opgave. Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S har internationalt fokus, og har igennem mange år ofte udført international transport af gods og udlandsflytning. Vi gør en meget stor dyd ud af at lave et gennemarbejdet tilbud på din udlandsflytning, der er i overensstemmelse med en rimelig pris, så ingen parter bliver snydt.

AirCargo - Udlandsflytning

ADR - kørsel – Gennem Trafikstyrelsen

Vi er godkendt af Trafikstyrelsen tidligere Statens Luftfartsvæsen til kørsel til og fra lufthavn, og er et af de mest tæt placerede transport og flytte firmaer ved Københavns Lufthavn. 

 

Udlandsflytning med EU-kørsel

Ved udlandsflytning er vi certificerede til at køre indenfor EU, og har specialindrettede vogne til eksempelvis værdifuldt gods, så det lider mindst mulig skade under meget lange transporter.

 

Udenfor EU – Global transport til udlandsflytning

Skal du have gods udenfor EU, kan vi altid finde en løsning, omend prisen naturligvis stiger jo længere gods skal væk.
For god ordens skyld vil vi nævne her, at da vi har danske chauffører til danske lønninger med pension, feriepenge og alle tilknyttede forsikringer, så er vi ikke de billigste på markedet, men vi kan her på skrift blot love, at godset altid kommer frem til det aftalte tidspunkt. 

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på udlandsflytning på telefon +45 32 97 28 17, som besvares alle hverdage imellem kl. 07.00 – 16.00 eller send en email til  john@jhas.dk, og lad os høre om dine behov, vi vil så besvare denne hurtigst muligt.

Rent lokalt, er vi et flyttefirma på Amager – Læs også flytning priser.

Du kan også udfylde formularen nedenfor og få et uforpligtende tilbud.