Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S  |  +45 32 97 28 17  |  john@jhas.dk

Varmetransport af varer m.m. i København

Skal du bruge varmetransport af varer, planter m.m. i den kolde årstid i København kan John Hansen A/S hjælpe dig.

Afgørende at slutkunden får samme høje kvalitet ved varmetransport

For at produkter af høj kvalitet kan leveres til slutkunderne, bliver man som transportfirma nødt til at overholde gældende regler. Ved varmetransport lægger vi et stærkt fokus på, at slutkunden får en oplevelse, der lever fuldt op til forventningerne.

Specialindrettede køretøj til varmetransport

En enkelt lastvogn er indrettede med varme på ladet til at køre med varmetransport. Alt efter dine behov kan vi levere dette køretøj, ( Vogn.3. ) med plads til i alt 18 paller max. 9 tons, der matcher afhængigt af, hvorvidt det drejer sig om mindre pakker, større pallelæs og fast kørsel med varmetransport.

Enkle løsninger for varmetransport i København

Mange firmaer sælger varer eller lignende produkter, som kræver varmetransport. Det kan ofte være dyrt og vanskeligt, da der stilles store krav til forholdene, som planter og blomster transporteres under. Hos os er ingen opgave for lille eller stor, og vi har styr på papirerne, så opgaven bliver så enkel som mulig for dig.

Varmetransport i og udenfor København

Al varmetransport af planter og blomster m.m. af din vognmand i København kan køres i hele landet og i visse tilfælde udenlands. Bare fortæl om dine behov, og vi er fleksible.

Brug for varmetransport? Kontakt os i dag

Vores flyttefirma i København tilbyder alt fra faste kørselsaftaler til ad hoc-opgaver. Giv et ring på +45 32 97 28 17, som besvares alle hverdage imellem kl. 07.00 – 16.00 eller send en mail til john@jhas.dk og forklar om det drejer sig om varmetransport, og vi kan rådgive dig uforpligtende. Vi udfører også studenterkørsel i København, udlejer selskabslokaler og foretager udlandsflytning.

Eller du kan udfylde formularen nedenfor og få et uforpligtende tilbud.

Se evt. også flyttefirma Karlslunde, Greve, Køge og Solrød Strand.