Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S  |  +45 32 97 28 17  |  john@jhas.dk

Flytning af penge/brand/våbenskabe i København og omegn.

Søger du hjælp til pengeskabs flytning skal du søge et firma med erfaring og professionelle medarbejdere. Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S har siden 1981 arbejdet i flytte-, transport- og opbevarings branchen og udfører i dag stort set alle opgaver, det kunne jo ske at du manglede hjælp til. Ét af områderne vi har specialiseret sig i er pengeskabs flytning og du kan få hjælp til din pengeskabs flytning eller pengeskabs transport via Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S.

 

Professionel hjælp til pengeskabs flytning – Flytning af pengeskab i København og omegn

Pengeskabs flytning og flytning af pengeskab er ikke noget, der kan håndteres på egen hånd. Pengeskabe er ofte rigtig tunge og uhåndgribelige, og kræver derfor erfaring og de rigtige værktøjer, for at blive flyttet. Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansens A/S vognpark består af en bred vifte af køretøjer velegnede til flytning af pengeskabe – heriblandt varevogne, lastbiler, maskiner og lignende, som gør dem godt rustet til at klare en opgave, der meget vel kan være en flytning af pengeskab. Køretøjerne kan flytte op til 32 tons pr. læs, med anhænger og med den 25 meter høje flyttelift som kan løfte op til 400 kg. pr. løft, er denne også til en stor aflastning i hverdagen. Så uanset hvor tungt dit pengeskab er, og fra hvilke etager der skal flyttes fra, har Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S hvad det kræver til din pengeskabs flytning.

 

Mere end bare pengeskabs flytning – flytning af pengeskabe kommer fra erfaring

Selvom pengeskabs flytning og flytning af brandskabe er én af de områder som Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S’ medarbejdere er specialister i, er dette langt fra det eneste specialområde. Ligesom ved pengeskabs flytning skal der også stor forsigtighed til, når der skal transporteres edb-udstyr og klaverer, og derfor er medarbejderne også specialiseret til at udføre disse flytninger. Denne specialisering gælder først og fremmest uddannelse af medarbejderne, men gælder også køretøjer og maskiner, som er specielt indrettet og designet til netop opgaver som disse.

 

John Hansen A/S klarer også opbevaring af pengeskab

Så om du søger hjælp til pengeskabs flytning, flytning af edb-udstyr eller klaverflytning på vegne af en virksomhed eller privatperson, skal du ikke tøve med at henvende dig til John Hansen A/S. Skulle du ske ikke at have plads til dit pengeskab, kan Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S udover flytning af pengeskab også tilbyde dig sikker opbevaring af pengeskab, så længe du har brug for det. Opbevaring af pengeskabe foregår i en 3000 m2 stor lagerterminal, som samtidig med at være videoovervåget 24 timer i døgnet, også er opvarmet, så dine ting ikke tager skade.

 

Få et uforpligtende tilbud på din pengeskabs flytning – Godt tilbud på flytning af pengeskab

Har du brug for en flytning af pengeskab, så kontakt os på tlf. +45 32 97 28 17 som besvares alle hverdage imellem kl. 07.00 – 16.00  eller send en e-mail: john@jhas.dk og vi vil svare tilbage hurtigst muligt

– Se eventuelt også flyttefirma Amager