Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S  |  +45 32 97 28 17  |  john@jhas.dk

Klaverflytning København Transport og flytning af klaver

En klaverflytning kræver fingerfærdighed, forsigtighed og det rette udstyr. Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S har alt hvad der skal til ved en meget vanskelig flytning af klaver.

Siden 1981 har et utal af danskere og virksomheder nydt godt af Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansens A/S professionelle ydelser indenfor flytning af klaver. Efter mere end nu 37 år i branchen har firmaet en stor vognpark med en bred vifte af forskellige varevogne og lastbiler, der kan køre med op til 32 tons pr. læs, dette er dog med anhænger. Derfor er Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S også altid klar til at hjælpe dig med klaverflytning.

 

Klaverflytning – Flytning af klaver i store og små højder 

Nogle ting kræver mere omsorg end andre når det gælder flytning, og det er en af grundene til, at Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S har specialiseret sig indenfor blandt andet klaverflytning. Vælger du selv at klare flytning af klaver, er der større risiko for skrammer. Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S har til gengæld lastbiler specialindrettede til klaverflytning, så spar dig selv for besværet og skån dit klaver ved at lade os klare det for dig.

Hos John Flytte – & Vognmandsforretningen Hansen A/S betyder flytning af klaver ikke kun klaverflytning på jordplan. Vi ligger inde med en 25 meter høj flyttelift, som kan klare en klaverflytning i høje højder op til 400 kg. Flytteliften er praktisk ikke kun ved klaverflytning i højder, men også ved flytning af tunge møbler som sofaer, køleskabe og meget mere. Med et stærkt engageret medarbejderteam og mange års erfaring vil dit klaver ikke få den mindste skræmme, denne flyttelift, skal kunne stå op ad muren for at kunne bruges til info.

 

Gode løsninger til store opgaver

Skal du have flyttet andet end klaver, er det muligt sammen med Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S at udarbejde en totalløsning, som opfylder dine behov bedst muligt. Dette gælder både sikker flytning af kontormøbler, edb-udstyr, arkiver og hvad der ellers hører til.

Alt efter om det er en stor eller en lille virksomhed spiller ingen rolle. Med lastbiler i alle mulige størrelser finder Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S uden tvivl den løsning der sikrer dig og dit firma den bedste og sikreste transport af klaver på kortest tid.

 

Brug for flytning af klaver? Få et uforpligtende tilbud på klaverflytning

Kontakt os på telefon +45 32 97 28 17 som besvares alle hverdage imellem kl 07.00 – 16.00 eller mail til john@jhas.dk som vil blive besvaret hurtigst muligt. Vi er et flyttefirma Amager.

Eller du kan udfylde formularen nedenfor og få et uforpligtende tilbud.