Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S  |  +45 32 97 28 17  |  john@jhas.dk

Flytning af antikviteter i København og omegn

John Hansen A/S tager usædvanligt god hånd om flytning af antikviteter.

Udover de mange enkelte flytninger af antikviteter, har vores flyttefirma i København gennem nu over 37 år også haft fast transport af antikviteter, der har formet hele vores flytteforretning, så antikviteter bliver behandlet som særligt værdifuldt.

 

Grundig indpakning af antikke genstande

I praksis vil du se vores flyttemænd pakke dine antikviteter omhyggeligt ind i bløde tæpper, med stropper, strækfolie, paphjørner eller alt andet der er skræddersyet til din flytning af antikviteter.

 

Nænsom kørsel med antikviteter i København

Under kørslen af dine antikviteter og antikke genstande, sørger vi for, at tæpperne umuligt kan falde af under turen, og bliver placeret i vognen, hvor ingen andre genstande kan røre dem, så de får skrammer. Og så transporteres antikviteter med nænsom kørsel uden om bump på vejene, af vores dygtige chauffører i vores fuldt affjedret flyttebiler.

 

Trænet øje for antikviteter

Vores flinke flyttemænd er så trænede i flytning af antikviteter, at det er helt inde under huden på dem. Har du haft et af vores gratis konsulentbesøg for at tilse dine antikviteter, behøver du ikke bekymre dig om at udpege hvilke genstande flyttemændene skal passe godt på bagefter. De vil automatisk pakke dine antikviteter pænt ind, da de både er velinformerede, og har øje for antikviteter.

 

Automatisk forsikring af antikviteter

Vi har desuden en fin forsikring af antikviteter, der automatisk hører med, og meget billig tillægsforsikring på 2 promille af ekstraværdien, hvis dine antikviteter er særligt værdifulde. – Selvom det ikke skulle være nødvendigt, da vi er usædvanligt omhyggelige med antikviteter.

 

Kombineret med almindelig flytning – Prisfleksibilitet

At du har en enkelt antikvitet, og resten af dit indbo er helt almindelige møbler eller lignende, betyder selvfølgelig at prisen holdes så lav som muligt. Vi forklarer dig trin-for-trin, hvad alle omkostninger indebærer.

 

Ønsker du et uforpligtende tilbud på flytning og transport af dine antikviteter?

Giv vores flyttefirma i København et ring på 32 97 28 17, som besvares alle hverdage imellem kl. 07.00 – 16.00 hvis du har spørgsmål og lad os få en samtale om, hvordan vi kan tage god hånd om dine antikviteter. Se også skrøbeligt gods.
Det er også muligt at fremsende en email til john@jhas.dk denne vil blive besvaret hurtigst muligt.

Eller du kan udfylde formularen nedenfor og få et uforpligtende tilbud.