Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S  |  +45 32 97 28 17  |  john@jhas.dk

Rydning af kælder og loft

Oprydning af kælder eller loft kan være en større omgang.
Flyttefirmaet John Hansen A/S gør det nemt for dig! 

Mangler i et nogle stærke og friske flyttefolk samt flyttevogne til at rydning af kælder eller loft?

Vi arbejder med rydning af kælder og loft overalt i København eller dele af Sjælland, og klarer opgaven med at få tømt kælder, loft eller rum for genstande, og kører det også gerne til lossepladsen.

Fleksibilitet: Flere måder at foretage rydning af kælder og loft

Alt afhænger af situationen, og efter aftale samt i tæt dialog med jer, kan vi gøre alt fra at sortere affald og ting, som du vil beholde, samt sørge for, at det er pænt og ryddeligt bagefter.

Oprydning og tømning af kælder og loft klares i en ruf og med papirerne i orden, så du ikke skal bekymre dig om uventede ekstraregninger. 

John Hansen A/S rykker ud med kort varsel, og rydningen bliver udført af uddannede professionelle medarbejdere med nu 36 års erfaring. 

Vi har endvidere en flyttelift som kan komme op i 24,7 meters højde hvilket svarer til en 7 sal, så der er mulighed for at denne kan tages i brug, såfremt der skal ryddes loftrum, og med denne vil dette spare meget tid og undgå at hele trappen bliver svinet til, da det jo tit er en beskidt opgave at skulle rydde loftsrum.

Se flytteliften i brug herunder.:

Behov for rydning af kælder eller loft? Få uforpligtende tilbud

Lad os få en uforpligtende snak om dine muligheder. Vi er altid glade for alle henvendelser. Ring til os på 32 97 28 17, som besvares alle hverdage imellem 7 & 16, eller skriv til john@jhas.dk eller udfyld formularen nedenfor.

Læs evt. også flyttefirma Vanløse, Herlev, Brønshøj og Skovlunde.