Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S  |  +45 32 97 28 17  |  john@jhas.dk

Privatflytning København og resten af Danmark.

Professionel privatflytning med mere end 37 års erfaring

Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S tilbyder privatflytning i København, og har over 37 års erfaring med flytning for private og erhvervslivet.

Privatflytning med Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S

En privatflytning med Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S kan foregå på flere måder, alt efter ønske og behov. Ønskes et fast tilbud, så kræver det at vi foretager en besigtigelse, og her vil du blive vejledt om de forskellige muligheder vi kan tilbyde. Vi udfører også mange flytninger på timepris, som udgangspunkt koster en stor flyttebil og 2 mand 600,00 kr. pr. påbegyndte halve time, eller en lille flyttebil & 2 mand 500,00 kr. pr. påbegyndte halve time inklusive alt, som gælder alle hverdage i tidsrummet kl. 07.00 – 16.00.     På alle flytteopgaver opkræves timeprisen fra start til slut på vores adresse Jorisvej 19, 2300 København S. Denne pris er gældende siden 1. august 2016.

Hos os er fuld forsikringsdækning under alt flytning og transport inkluderet i vores oplyste priser.

Dit indbo kan også pakkes ned og ud, samt sættes på plads, hvis du ønsker det.

Du kan også få leveret flyttekasser, pakkevejledning og andre gode tips, så du kan få en så smertefri privatflytning som muligt.

 

Få et tilbud på privatflytning i København og omegn

For at få et tilbud på din privatflytning, kigger vi gratis forbi dig, for at vurdere opgaven professionelt, bemærk venligst at disse besigtigelser kun foretages I Københavns området. I samarbejde planlægger vi så din privatflytning, så den er skræddersyet til dine behov. Vi sender herefter et skriftligt tilbud, så du ved, hvor meget du skal betale i alt, vil til dette her nævne, at alt for mange af disse henvendelser har gjort at vi desværre ikke altid bare lige kan komme forbi, men hvis I ringer i god tid, så vil vi gøre alt for at komme ud forbi og besigtige Jeres indbo, såfremt at I ønsker dette skal udføres til en fast pris.

Brug for flytning, transport eller opbevaring i København? 
Få et uforpligtende tilbud på din flytning.

Kontakt os hvis du vil vide mere om hvad vi kan gøre for dig. Vi er glade for alle henvendelser, og sidder klar ved telefonen på 32 97 28 17, alle hverdage imellem kl. 07.00 – 16.00, eller send en e-mail til john@jhas.dk ,så vil vi besvare denne hurtigst muligt.

Link til alle vores priser: Prisliste.

Link til alle vores biler: køretøjer, flyttelift, hængere m.m.

 

Få et tilbud på privatflytning i København her 

Udfyld vores flytteformular nedenfor i dag og modtag en flyttepris på din privatflytning København. Vi kontakter dig, så vi i samarbejde kan gennemgå din privatflytning og give professionel rådgivning.

Se også erhvervsflytning København og offentlig flytning, rydning af kælder og loft eller generelt om vores flytteforretning København.