Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S  |  +45 32 97 28 17  |  john@jhas.dk

Offentlig flytning

Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S flyttefirma i København, har I nu over 37 år, leveret mange flytninger og faste samarbejder med flere offentlige kommuner og institutioner.

Mens flytninger indenfor erhvervslivet ofte kan være mere fleksible i prisen, handler offentlig flytning i endnu højere grad om, at respektere den budgetramme, som er sat af til opgaven. – Med andre ord, er det meget afgørende, at der ikke opstår uventede forhindringer undervejs.

Derfor gør vi meget ud af et tæt samarbejde undervejs i processen og planlægningen, så der ingen ubehagelige overraskelser opstår. Vi er meget dygtige til at finde den helt rette pris, og leverer en endelig pris, der ikke overgår det planlagte.

Vi er måske ikke blandt de allerstørste, men har alligevel udført adskillige meget store opgaver med offentlig flytning. En af årsagerne er, at vi ofte er blevet anbefalet mund-til-mund til andre offentlige institutioner.

Ønsker du referencer, kan vi henvise dig til nogle af vores kunder, det er også muligt på vores hjemmeside at se en stor del af de referencer vi har fået igennem alle disse 37 år.

Se også flytte opbevaring.

Vi udfører også privatflytning og erhvervsflytning.

Kontakt os på email john@jhas.dk som besvares hurtigst muligt, eller ring på +45 32 97 28 17 som besvares alle hverdage imellem kl. 07.00 – 16.00.

Eller du kan udfylde formularen nedenfor og få et uforpligtende tilbud.