Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S  |  +45 32 97 28 17  |  john@jhas.dk

Flyttelift København – Moderne flyttelift til tunge og besværlige opgaver i højden

Flytteliften sparer både dig og vores flyttefolk for mange kræfter, og er guld værd overalt hvor denne kan bruges.
Lasteevne: Max. 400kg
Rækkevidde: 24,7 meter
Udvendige mål: L: 5,10 B: 1,75
(Bund ekskl. liftarm) Pris for flyttelift og 1 flyttemand
Pr. time inkl. mand og bil gældende alle hverdage mellem kl. 07.00 – 16:00.

  • Ekskl. moms: 650,00 kr. pr. time*
  • Inkl. moms : 812,50 kr. pr. time*

* Flytteliften udlejes kun med uddannet flyttemand fra John Hansen A/S, som naturligvis også er behjælpelig med både af- og pålæsning.

* Der beregnes ud- og hjemkørsel til og fra Jorisvej 19 2300 Kbh S.

* Der beregnes minimum 2 timer pr. opgave.

 

Aften, nat- og weekendtillæg
Prisen på vores flyttelift, er med start- og sluttid fra Jorisvej 19 på Amager i København.

Endvidere er prisen pr. time kun gældende fra 07.00 til 16.00 på alle hverdage.
Udenfor dette tidsrum, skal tillægges 25 % aften, nat- og weekendtillæg.

 

Bestilling eller spørgsmål?

Bestilling eller spørgsmål om flyttelift kan udføres ved at kontakte kontoret på telefon +45 32 97 28 17, alle hverdage imellem kl. 07.00 – 16.00 eller send en e-mail til john@jhas.dk, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

 

Mere information om flytteliften

Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S klarer med en flyttelift dine flytte- og transportproblemer i alle højder og størrelser!

Der kan være et utal af grunde til at flytte alt eller dele af dit indbo og ligeså mange grunde kan der være til at du skal vælge Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S til at gøre det for dig.
Én af grundene kunne være, at du bor i flere etagers højde og hverken er i stand til, eller har tiden til at flytte alt dit indbo ned af trapperne, udelukkende ved hjælp af håndkraft.

Med mere end 36 års erfaring, og en flyttelift der rækker i alt 25 meter op, er Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S mere end i stand til på en professionel måde, at håndtere det for dig!

 

Flyttelift for virksomheder og flyttelift for private
Uanset om du kommer som privatkunde eller som virksomhedskunde, har du mulighed for at få dine flytninger i høje højder klaret ved leje af en flyttelift.
Vognmand København Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S har nu gennem 37 år klaret et utal af flytninger med flyttelift, både for privat og erhverv, og kan derfor komme op med den bedste løsning, der opfylder alle forskellige behov.

Skal du for eksempel have flyttet et meget stort møbel, kan en flyttelift være nødvendig. Med en flyttelift er du fri for, at møblet skraber op ad vægge på vejen ned eller op.
Dertil har Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S specialiseret sig i disse opgaver, og en flyttelift udlejes derfor altid med minimum 1 medarbejder, der sikrer at arbejdet bliver udført professionelt.En flyttelift til store og små opgaver
Da Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S flyttelift kan løfte op til hele 400 kg. per løft, er det en klar fordel at flytte tunge ting ned med en flyttelift frem for trapperne, eller en eventuel elevator.
På den måde sparer du tid og skåner din ryg på en og samme tid. Tunge ting kan være alt fra køleskabe, senge og andre møbler.

Tunge ting er dog ikke det eneste du kan bruge en flyttelift til. Når du endelig er i gang kan du også bruge en flyttelift til at flytte resten af dine ting. Igen sparer du en masse tid og undgår rygproblemer, da du ikke behøver, at røre en finger! Et stærkt engageret medarbejderteam klarer det for dig.

 

Nysgerrig efter at vide mere om vores flyttelift? Kontakt os nu

Er du interesseret i at høre mere om flyttelift, priser, betingelser osv. så giv os et ring på 32 97 28 17, alle hverdage imellem kl. 07.00 – 16.00 eller send en email til john@jhas.dk denne vil blive besvaret hurtigst muligt.

flytning med flyttelift