Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S  |  +45 32 97 28 17  |  john@jhas.dk

Relocation i København og Danmark

Skal hele dit firma flytte adresse? Vi har arbejdet med relocation af mange koncerner, der kan anbefale os til dig!

Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S har gennem alle årene fået særlig stor ros for relocation opgaver, hvor mange arbejdspladser med værdifuldt IT-udstyr skal flyttes. Vi har foretaget relocation for mange af de største koncerner i Danmark, der har været meget tilfredse. Relocation kræver særlige kompetencer med stort fokus på koordineringsarbejdet, eller kan det let gå galt.

 

For billig relocation kan let blive for dyrt købt

Det kan lyde som et paradoks – men en relocation kan nemt give uventede ekstraregninger, hvis du har købt for billigt. Der kan nemlig gå meget galt i processen med for få og udkørte flyttefolk, dårlig planlægning med uventede forhindringer, der ikke blev lagt mærke til under planlægningen osv.

Vi foretrækker at arbejde alene om relocation opgaver, da det gør processen meget mere smidig, og ingen kan skyde skylden for uventede problemer på andre end os selv. Flytninger indebærer altid en risiko for beskadigede materialer, og hvis flere flyttefirmaer samarbejder om en relocation, risikerer du og dit firma, ikke at kunne bevise, hvem der har ansvaret for eventuelle beskadigede materialer og overskredne deadlines.

 

Timepris på relocation kan være dit firmas redning

Når en relocation går i udbud, kan det være meget vanskeligt for et flyttefirma, at vurdere præcis hvor dyrt det kan blive, og nogle tilbyder derfor ofte urealistisk lave priser for at vinde udbuddet.

Ved at bruge faste timepriser, og bare lade os udføre arbejdet så godt og hurtigt, som vi altid plejer hos Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S, har vi sparet adskillige af vores kunder for flere hundrede tusind kroner i forhold til andre flyttefirmaers bud på relocation i København eller omegn.

 

 

Relocation – Få besøg af vores repræsentant

Overvejer I en relocation, eller har I allerede besluttet jer, tilbyder vi at kigge forbi for at se på opgaven, og vurderer mere præcist, hvad der skal til. En grundig gennemgang af firmaets relocation er næsten altid nødvendigt for at få det mest optimale resultat.

 

Komplet relocation løsning

Ønsker du en komplet løsning, hvor vi står for nedpakning, flyttekasser, opsætning af møbler, rengøring, opbevaring osv. hjælper vi gerne dit firma. Vi kan klare alt indenfor relocation, så du ikke skal bekymre dig om noget – selvom vi ofte har forslag til hvordan din arbejdsplads kan spare penge ved at hjælpe med at koordinere.

 

Relocation i København, Danmark og udland

Uanset hvor dit firma skal flytte hen, tilbyder vi relocation indenfor hele Danmark og udland. Om så det er relocation i København, relocation i Århus, relocation i Aalborg, relocation i Odense, relocation i udlandet eller noget andre steder.

 

 

Brug for en relocation? Kontakt os nu

Få et uforpligtende tilbud på din relocation ved at ringe til +45 32 97 28 17, alle hverdage imellem kl. 07.00 – 16.00, eller skriv en e-mail til john@jhas.dk hvor du forklarer om opgaven, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt. Se også erhvervsflytning, offentlig flytningbillige flyttemænd eller flyttebil.

Du kan også udfylde formularen nedenfor og få et uforpligtende tilbud.