Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S  |  +45 32 97 28 17  |  john@jhas.dk

Flyttefirma Frederiksberg

Det handler om service, service og service

Få et af de mest servicemindede flyttefirmaer til og fra Frederiksberg.

Bemærk venligst at vi altid beregner tiden med start – & slut fra vores adresse Jorisvej 19, 2300 København S på alle opgaver.

Vi er ikke et af de allerbilligste flyttefirmaer, da vi ikke vil gå på kompromis med vores serviceniveau, automatiske forsikringer af dine ting, og at have alt i orden, således at Jeres flytning kører igennem uden problemer af nogen art.

Ønsker du flyttefirma til Frederiksberg med service i top?

Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S er et flyttefirma, der flytter til og fra Frederiksberg, og har nu over 36 års erfaring som flyttefirma med tilsvarende mange solide referencer.

Vores flyttemænd bliver hos os i længere tid end mange andre flyttefirmaer, fordi vi behandler dem godt – og det kan ses på din flytning.

Jo længere, at flyttemændene har været hos os, des mere erfarne er de også, og kan derfor manøvrere nogle af de mest ufremkommelige steder.

Vi tager opgaverne så seriøst, at ledelsen altid koordinerer tæt med dig og flyttemændene, hvilket både sikrer top motiverede flyttemænd, og at tingene forløber, som de skal.

Vores flyttefirma ligger ikke fysisk på Frederiksberg, men vi bor på Amager, som jo er tæt på Frederiksberg, men en god portion af vores kunder kommer derfra, da de ofte er mere kvalitetsbevidste end andre steder.

Få uforpligtende tilbud på flyttefirma til Frederiksberg

Udfyld felterne nedenfor, og få et uforpligtende tilbud på flyttefirma til Frederiksberg, og bliv kontaktet herefter. Du kan også ringe på 32 97 28 17, som besvares alle hverdage imellem 7 & 16 eller skrive en email til john@jhas.dk som vi herefter vil besvare hurtigst muligt.