Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S  |  +45 32 97 28 17  |  john@jhas.dk

Flytning af lager - Lagerflytning

Skal du have foretaget en omfattende lagerflytning i nærheden af København? Så er Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S et sikkert valg til nedpakning, koordinering og genetablering ved flytning af lager.

Gennem mere end nu 37 år har vi foretaget mange opgaver for erhvervslivet, hvor vi nedpakker inventar, adskiller og genmonterer lagerreoler i alt fra fabrikker, kontorer og detailhandlens lagre.

Vi kigger gerne forbi, og vurderer omfanget af opgaven, og afgiver et særdeles konkurrencedygtigt gratis tilbud i Storkøbenhavn.

Da der er utrolig stor konkurrence på dette område, vil man som kunde opleve en utrolig stor prisforskel, på tilbuddene, og mange gange, er det svært som kunde at gennemskue alt. Vi har tabt opgaver til nogle som var billigere, men ved så også at efterfølgende, så holdt prisen ikke, eller så var firmaet ikke oppe at kører til det aftalte tidspunkt, og dette kan jo så efterfølgende koste mange penge bagefter, så disse penge man troede man sparede, kostede efterfølgende dyrt.  

Lagerflytning med dialog og flytteledelsen tæt inde ovre

Ved flytning af et lager, kræves det at der 100% styr på tingene, og vores ledelse er derfor tæt med inde ovre til at koordinere for flyttemænd og i tæt dialog med jer. Det sikrer top motiverede flyttefolk, og en kvalitetsopgave ved flytning af lager.

Brug for flytning af lager i København? Få uforpligtende tilbud på lagerflytning

Kontakt os i dag for uforpligtende tilbud. Skriv en email til john@jhas.dk , denne vil efterfølgende blive besvaret hurtigst muligt, eller ring på 32 97 28 17, alle hverdage imellem 7 & 16,  eller udfyld formularen nedenfor.

Du kan fx også få opbevaring af møbler.