Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S  |  +45 32 97 28 17  |  john@jhas.dk

Flytning af Kontor

Kontorflytning med planlægning og logistik

Skal du have foretaget en flytning af kontor med meget udstyr og genstande, har Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S nu over 37 års erfaring med kontorflytning af alt inventar, og kæler altid for alle detaljerne, så risikoen for uventede problemer minimeres. De fleste kunder bliver også overraskede over, hvor lav en pris det kan gøres til.

“Vores erhvervskunder vender tilbage igen og igen, da både vores priser er meget konkurrencedygtige på opgaver i dette omfang, men også fordi vi behandler jeres materialer med usædvanlig respekt.
Tag bare et kig på vores referencer” – 
John Hansen.

Dialog og fleksibilitet er vejen frem ved flytning af kontor

Ved store kontorflytninger er det forskelligt, hvordan kunder foretrækker at få flyttet, og om udstyr er sat op på en specifik måde, der kan påvirke flytningen. Derfor er det essentielt, at flyttemændene koordinerer i tæt dialog med jer. Vi rådgiver løbende, om hvordan I eventuelt kan hjælpe med at koordinere jeres kontorflytning for at gøre opgaven endnu hurtigere og ressourcebesparende.

Ledelsen koordinerer tæt med flyttemænd ved flytning af kontor

Som en ekstra service plejer Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S’ ledelse at koordinere tæt med vores flyttemænd under jeres kontorflytning, da det sikrer det bedst mulige resultat, hvor alle parter er top-motiverede og opmærksomme.

Brug for flytning af kontor? Kontakt os i dag for kontorflytning

Få et uforpligtende tilbud på flytning af kontor ved enten at skrive til john@jhas.dk vi vil herefter besvare Jeres email hurtigst muligt, eller ring på +45 32 97 28 17, som besvares alle hverdage imellem 7 & 16, eller udfyld formularen nedenfor nu.

Læs også: Erhvervsflytning | Flytning af lager og lagerflytning | Flytning af firma | Flyttefirma Frederiksberg