Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S  |  +45 32 97 28 17  |  john@jhas.dk

Erhvervsflytning & Firmaflytning

Professionel firma- og erhvervsflytning i København og resten af landet

Når man ikke er blandt de allerstørste flyttefirmaer, må man vinde erhvervslivet hjerter med overlegen service og priser, der overrasker positivt. Mange af vores erhvervskunder får vi derfor fra mundtlige referencer. Er du stadig i tvivl, så kig et øjeblik på vores skriftlige referencer"
– John Hansen, Adm. direktør

 

Erhvervsflytning København – Få et attraktivt tilbud

Uanset om du søger professionel hjælp til erhvervsflytning eller firmaflytning er der mange grunde til at vælge Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S. Siden 1981 har firmaet hjulpet med erhvervsflytning og firmaflytning for et utal af virksomheder. Se eksempelvis nogle af vores mange siders referencer.

  

Mange former for erhvervsflytning og firmaflytning – Flytning for erhverv og firmaer på mange måder

— Nogle af de mange former for firmaflytning og erhvervsflytning —

Fast kørsel | Relocation | Varmetransport | Farligt gods | Affaldstransport | Udlandsflytning | Pengeskabsflytning | Flytning af kontor

 

CSR – venlig leverandør – Vis ansvar med din firmaflytning

Uden at det koster ekstra, kan dit valg af Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S til erhvervsflytning eller firmaflytning understøtte eventuelle CSR – indsatser.

Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S er en CSR – venlig leverandør, da næsten alle vogne i flåden har partikelfiltre til miljøzone kørsel, og arbejdspladsen samtidig har grøn smiley for godt arbejdsmiljø.

 

Fortrolig kørsel ved firmaflytning og erhvervsflytning i København og resten af DK

Ønsker I fortrolig erhvervsflytning, kan vi naturligvis tilbyde det. Vi har mange års erfaringer med eksempelvis pengeskabs transport, og vores flyttemænd har gentagne gange været PET-godkendt, så jeres værdifulde gods ved flytning af erhverv er i trygge hænder.

 

dannebrog eller logo

Større transportopgaver fejres med jeres firmalogo i gaderne

Ved særligt store transportopgaver kan vi lave særaftaler om at flage med jeres firmalogo på vores vogne i gaderne. Her eksponeres vores vogne for et utal af mennesker i København. Og vi kender effekten, for mange af vores kunder, som ringer til os, gør det, fordi de har set vores vogne på vejene. Har I faste kørsler, kan det blive til rigtig mange timers eksponering. Enten kan vores faste flagleverandør ordne det for jer, eller jeres grafikere kan levere ønsket tryk. Ønskes ekstra eksponering på vognene, kan det i visse tilfælde også ordnes.

 

Førende i erfaring – Intelligent erhvervsflytning og firmaflytning

Alle vores flyttemænd bliver først fastansat efter en måneds prøve, og gennemsnittet i antal arbejdsår for dem er højere end hos de fleste. Det betyder mere intelligente og skånsomme flytninger af dit gods.

Vores flyttemænd har nærmest prøvet alt, så de ved hvordan man lettest muligt flytter uhåndterbare og værdifulde genstande igennem de mest snørklede korridorer. – Og når man er specialist i besværligt gods, bliver en almindelig erhvervsflytning eller firmaflytning ualmindeligt let at udføre.

Totalløsninger til erhvervsflytning og firmaflytning

Når der snakkes erhvervsflytning og firmaflytning, kræves der væsentlig mere planlægning. Efter mere end nu 37 års. erfaring kan Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S i samarbejde med jer hurtigt finde en skræddersyet løsning, der passer jeres firmas behov bedst – så flytning af jeres firma kører som smurt. Vores flyttemænd kan et utal af flytteteknikker eller hjælpematerialer, der gør din erhvervsflytning langt lettere og hurtigere. Fx den 25 meter høje flyttelift eller nøje udvælgelse af vogne blandt udvalget af vognmandsforretningens store vognpark.

Nænsom erhvervsflytning – Specialudstyr og værdifuldt gods

Derudover omhandler erhvervsflytning alt fra medarbejdere, arkiver, møbler, computere og andre sager, som kræver stor forsigtighed. Det er blandt andet derfor at medarbejderne hos Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S flyttefirma i København er specialiseret i flytninger og transport af specialudstyr – heriblandt flytning og transport af edb-udstyr, så dine dyrebareste ting altid er i gode hænder.

Klarer både den tunge og høje erhvervsflytning

Uanset om du er en lille eller en stor virksomhed har Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S de nødvendige køretøjer til din flytning. Den store vognpark indeholder nemlig alt fra varevogne, lastbiler, anhængere, trailere & flyttelifte og meget mere, som kan løfte, flytte og transportere alt fra 1 gram helt op til 25 tons pr. læs. Dette kommer dig til gode, som skal have klaret en erhvervsflytning fra de øverste etager eller til dig som gerne vil have din erhvervsflytning overstået hurtigst muligt samtidig med så sikkert som muligt.

Skal du i stedet for erhvervsflytning have hjælp til privatflytning er alle de samme maskiner, varevogne og lastbiler selvfølgelig også til rådighed til din flytning. Dertil er det ikke kun flytning af IT-udstyr til erhvervsflytning Flytte – & Vognmandsforretningen John Hansen A/S har specialiseret sig i, men også mange andre former.

 

Nysgerrig efter at vide mere om erhvervsflytning eller firmaflytning?

Kontakt os nu

Er du interesseret i at høre mere om erhvervsflytning eller firmaflytning så giv os et ring på 32 97 28 17, alle hverdage imellem kl. 07.00 – 16.00,  eller send en e-mail til din vognmand København john@jhas.dk eller udfyld vores formular og bliv ringet op. Alle forespørgsler er naturligvis uforpligtende. Se også privatflytning og offentlig flytning.

Eller udfyld formularen nedenfor og få et uforpligtende tilbud.