OKOK

Flytning København og resten af Danmark

Hos Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S arbejder vi med stort set alt indenfor både flytning, transport og opbevaring. Det indebærer bl.a. flytning for private og erhverv, så ring eller skriv til os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi finder den rette pris

Når det kommer til flytning er der ofte en budgetramme, der skal respekteres. Det er med andre ord afgørende, at der ikke opstår uventede forhindringer undervejs. Derfor gør vi meget ud af et tæt samarbejde undervejs i processen og planlægningen, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser undervejs. Vi er meget dygtige til at finde den helt rette pris og sørger altid for, at den ikke overgår det planlagte.

Stor erfaring med flytning København

Vi er måske ikke blandt de allerstørste flyttefirmaer, men vi har alligevel udført adskillige meget store opgaver med forskellige typer flytning. Mange af vores kunder kommer til os, fordi de har hørt om vores effektivitet og service fra andre kunder. Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe med din flytning, så kontakt os allerede i dag.

Vi har flyttet i mere end 37 år

Vi har arbejdet med transport, opbevaring og flytning i København og omegn i mere end 37 år, og vi har haft langt de fleste typer opgaver mellem hænderne op til flere gange. Vores medarbejdere har alle god erfaring og kender alle de gode løfteteknikker, så de passer godt på deres krop, selv når de løfter tunge ting.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Alt det rigtige udstyr

Udover erfaringen og teknikkerne er det vigtigt at have udstyret i orden, når der skal flyttes. Derfor har vi en stor vognpark med både varevogne og lastbiler, og vi har anhængere, trailere, flyttelifte, bæreseler og andet udstyr, der gør vores arbejde både effektivt og sikkert.

Vi giver gerne et tilbud

Skal du have foretaget en flytning i København eller et andet sted i Danmark, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud. Du er også altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål om det ene eller det andet, for hos os er der ingen dumme spørgsmål. Vi sidder klar på telefonerne påtlf: 32 97 28 17på hverdage mellem kl. 07.00 og 16.00, og hvis du sender en mail til john@jhas.dk, hører du tilbage fra os hurtigst muligt.