OKOK

Transport af farligt gods

Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S er ADR-certificeret til at køre med farligt gods. Vi er specialister i at køre nænsomt og har specialindrettede vogne til at foretage kørsler med farligt gods og ADR-kørsel.

ADR-certificeret til at køre med farligt gods

Når enten virksomheder eller borgere skal have transporteret farligt gods, er der en række sikkerhedsregler, der skal overholdes. Med vores ADR-certificering lever vi op til disse krav, og transporterer sikkert dit farlige gods fra A til B. Kunden er ansvarlig for at oplyse, hvorvidt gods kan være farligt, og vi kræver tillægsgebyrer på +25 % til den aktuelle takst.

Hvad er farligt gods?

Fællesbetegnelsen farligt gods bruges om genstande og stoffer, der kan gøre skader på mennesker, eller på miljø eller ejendom - hvis ikke de transporteres korrekt. Eksempler på farligt gods er fyrværkeri, dieselolie, terpentin, lithiumbatterier og ammunition.

Du kan læse mere om transport af farligt gods og ADR-kørsel hos Trafikstyrelsen.

Kontakt os, hvis du skal have transporteret farligt gods

Skal du have kørt farligt gods kategoriseret som ADR, så kontakt os på tlf: 32 97 28 17, alle hverdage imellem kl. 07.00 og 16.00. Du kan også sende os en mail på john@jhas.dk eller udfylde kontaktformularen herunder - så svarer vi hurtigst muligt.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer