OKOK

Transport af farligt gods

Vi er ADR-certificeret til at køre med farligt gods. Vi er specialister i at køre nænsomt og har specialindrettede vogne til at foretage kørsler med farligt gods og ADR-kørsel.

ADR-certificeret til at køre med farligt gods

Når enten virksomheder eller borgere skal have transporteret farligt gods, er der en række sikkerhedsregler, der skal overholdes. Med vores ADR-certificering lever vi op til disse krav, og transporterer sikkert dit farlige gods fra A til B. Kunden er ansvarlig for at oplyse, hvorvidt gods kan være farligt, og vi kræver tillægsgebyrer på +25 % til den aktuelle takst.

Hvad er farligt gods?

Fællesbetegnelsen farligt gods bruges om genstande og stoffer, der kan gøre skader på mennesker, eller på miljø eller ejendom - hvis ikke de transporteres korrekt. Eksempler på farligt gods er fyrværkeri, dieselolie, terpentin, lithiumbatterier og ammunition.

Du kan læse mere om transport af farligt gods og ADR-kørsel hos Trafikstyrelsen.

Kontakt os, hvis du skal have transporteret farligt gods

Skal du have kørt farligt gods kategoriseret som ADR, så kontakt os på 32 97 28 17, alle hverdage imellem kl. 07.00 og 16.00. Du kan også sende os en mail på john@jhas.dk eller udfylde kontaktformularen herunder - så svarer vi hurtigst muligt.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer