OKOK

Erhvervsflytning København og resten af Danmark

Uanset om du søger professionel hjælp til erhvervsflytning i København, på Amager eller et andet sted i Storkøbenhavn, er der mange grunde til at vælge Flytte- & Vognmandsforretningen John Hansen A/S. Siden 1981 har vi hjulpet med erhvervs- og firmaflytning for et utal af virksomheder. Ring eller skriv til os og hør mere - eller udfyld formularen herunder.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Totalløsninger til erhvervsflytning og firmaflytning

Med mere end 38 års erfaring kan Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S i samarbejde med dig hurtigt finde en skræddersyet løsning, der passer jeres firmas behov bedst - så flytningen af jeres firma kører som smurt. Vores flyttemænd kan et utal af flytteteknikker og har hjælpematerialer, der gør din erhvervsflytning i København eller et andet sted i Storkøbenhavn langt lettere og hurtigere.

Nænsom erhvervsflytning

Fordi medarbejderne hos Flytte - & Vognmandsforretningen John Hansen A/S er specialiseret i flytning og transport af specialudstyr - heriblandt IT-udstyr - er dine dyrebareste ting altid i gode hænder hos os. Vores medarbejdere er trænet til at løfte og transportere tunge ting, og dermed er vi blandt andet eksperter, når det drejer sig om flytning for erhverv.

Flytning af kontor, lager og hele arbejdspladser

Vi udfører en lang række forskellige flytteopgaver for erhvervslivet, og kan blandt andet hjælpe med:

  • Flytning af kontor: Vi har masser af erfaring med at foretage flytning af kontorer med meget udstyr og inventar, og vi kæler altid for detaljerne og minimere risikoen.
  • Flytning af lager: Vi nedpakker inventar, adskiller og genmonterer lagerreoler i alt fra fabrikker til kontorer og detailhandlens lagre. Vi kigger gerne forbi for at vurdere omfanget af opgaven, og giver et gratis tilbud med særdeles konkurrencedygtige priser i Storkøbenhavn.
  • Relocation: Vi hjælper også, når hele firmaet skal flytte adresse og mange arbejdspladser og værdifuldt IT-udstyr skal flyttes sikkert fra A til B. Vi har foretaget relocation for mange af de største koncerner i Danmark, der alle har været meget tilfredse.

Klarer både den tunge og høje erhvervsflytning

Vores store vognpark indeholder alt fra varevogne og lastbiler til anhængere, trailere, flyttelifte og meget mere. Vores udstyr kan løfte, flytte og transportere alt fra 1 gram helt op til 25 ton per læs. Dette kommer dig til gode, når du skal have klaret en erhvervsflytning i eksempelvis København, skal have flyttet ting fra de øverste etager og gerne vil have flytningen overstået både hurtigt og så sikkert som muligt.

Nysgerrig efter at vide mere om erhvervsflytning eller firmaflytning?

Er du interesseret i at høre mere om firmaflytning eller erhvervsflytning omkring København og Amager (eller et andet sted i Storkøbenhavn), så giv os et ring på 32 97 28 17 Vi tager telefonen alle hverdage imellem kl. 07.00 - 16.00, og du er også altid velkommen til at sende en e-mail til john@jhas.dk eller udfylde vores formular og blive ringet op. Alle forespørgsler er naturligvis uforpligtende.