OKOK

Flytning af antikviteter i København og omegn

37 års flytteerfaring gør, at vi ved, hvordan vi bedst tager hånd om særligt værdifulde genstande som antikviteter. Udfyld formularen herunder, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Grundig indpakning af antikke genstande

I praksis vil du se vores flyttemænd pakke dine antikviteter omhyggeligt ind i bløde tæpper og bruge stropper, strækfolie, paphjørner og andet udstyr og hjælpemidler, der er skræddersyet til flytning af antikviteter. På den måde kan du altid være helt sikker på, at der bliver passet godt på dine ejendele og at vi gør alt, vi kan, for en sikker transport.

Nænsom kørsel med antikviteter i København

Under kørslen af dine antikviteter og antikke genstande sørger vi for, at tæpperne umuligt kan falde af under turen. De bliver placeret i vognen, så ingen andre genstande kan røre dem, og på den måde sikrer vi, at de ikke får skrammer. Herudover sørger vores chauffører naturligvis for nænsom kørsel uden om bump på vejene, ligesom transporten foregår i vores fuldt affjedrede flyttebiler.

Automatisk forsikring af antikviteter

Vi har desuden en fin forsikring af antikviteter, der automatisk hører med, når du bestiller flytning hos os. Forsikringen hører med som en ekstra sikkerhed for dig, selvom vi er så omhyggelige med antikviteter, at den i princippet ikke er nødvendig.

Prisfleksibilitet

Hvis du har en enkelt antikvitet og resten af dit indbo er helt almindelige møbler eller lignende, holder vi naturligvis prisen så lav som muligt. Vi forklarer dig trin for trin, hvad alle omkostninger indebærer, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Ring på 32 97 28 17 (hverdage mellem kl. 07.00 og 16.00), send en mail på john@jhas.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.